Ουκρανία: Ο Πούτιν χάλασε τα σχέδια της κόρης του με τον πόλεμο

Στον πάγο ιατρικό κέντρο που ήθελε να φτιάξει

Σε σαλέ στην Ελβετία φέρεται να κρύβεται η «πρώτη ερωμένη» της Ρωσίας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνέπειες και για το άμεσο περιβάλλον του Πούτιν είχε η απόφασή του να εισβάλει στην Ουκρανία

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να επιτεθεί στην Ουκρανία είχε σαν αποτέλεσμα να παγώσει επ’ αόριστον η δημιουργία ενός ιατρικού κέντρου που σχεδίαζε η μεγάλη του κόρη Maria Vorontsova. 

Είναι άρρωστος ο Πούτιν; Τα σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να νοσεί βαριά

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 36χρονη κόρη του «Τσάρου» της Ρωσίας, σχεδίαζε να ανοίξει ένα ιατρικό κέντρο, που θα παρείχε υπηρεσίες σε εγχώριους και ξένους κροίσους στη Ρωσία. 

Ο εξόριστος Ρώσος ερευνητής - δημοσιογράφος Sergey Kanev είχε πει ότι, η κόρη του Πούτιν δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τον πατέρα της και τον είχε κατηγορήσει ότι «έκανε μια σάπια δουλειά».

Ουκρανία: Τα αιτήματα Πούτιν για λήξη του πολέμου

Πρόσθεσε επίσης ότι η Maria Vorontsova «έχει μεγάλο μερίδιο σε ένα μεγάλο πρότζεκτ για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου ιατρικού κέντρου κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Τα σχέδια ήταν να προσελκύσουν ασθενείς από την Ευρώπη και πλούσιους σεΐχηδες από τις χώρες του Περσικού Κόλπου. Και τώρα, μετά την επίθεση στην Ουκρανία, τι είδους Ευρωπαίοι και σεΐχηδες θα έρθουν;».

Η 36χρονη κόρη του Πούτιν, είναι γιατρός, ειδικός σε σπάνιες γενετικές ασθένειες στα παιδιά. 

Η ίδια χρησιμοποιεί το οικογενειακό όνομα «Vorontsova», που είναι το επίθετο της γιαγιάς της, και - μέχρι πρότινος – χρησιμοποιούσε και το επώνυμο του συζύγου της, το «Faassen», με τον οποίο όμως φαίνεται πως έχει χωρίσει. 

Απασφάλισε ο Πούτιν: «Αυτοκάθαρση της Ρωσίας από προδότες και μπάσταρδους»

Θεωρείται κορυφαία ερευνήτρια στο Εθνικό Ιατρικό Ερευνητικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας του υπουργείου Υγείας της Ρωσίας και πέρσι είχε δώσει συνέντευξη στο κανάλι Rossiya 24 αναφερόμενη στις προσπάθειες της Ρωσίας για την καταπολέμηση σπάνιων γενετικών ασθενειών στα παιδιά, χωρίς να αποκαλυφθεί ότι ήταν κόρη του Πούτιν.

Οι πληροφορίες ότι χώρισε από τον σύζυγό της

Σαν να μην έφτανε το «ναυάγιο» στα επιχειρηματικά της σχέδια, πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι και ο γάμος της με τον Ολλανδό επιχειρηματία Jorit Faassen έπεσε στα βράχια. 

Πούτιν: Μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν την «ερωμένη» του από την Ελβετία

Η εφημερίδα, βασιζόμενη στον συντάκτη του «The Insider» Roman Dobrokhotov, αναφέρει ότι η Maria Vorontsova έχει πλέον χωρίσει από τον Ολλανδό σύζυγό της και πιστεύεται ότι είναι κάτι που έγινε πριν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αν και δεν έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό, μέχρι στιγμής.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι έχει παιδιά και αυτό σημαίνει πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι παππούς, αν και ποτέ δεν αναφέρεται στα παιδιά του ή στην ιδιωτική τους ζωή.

Ποιος είναι ο Ολλανδός επιχειρηματίας Jorit Faassen

Ο Ολλανδός επιχειρηματίας Jorit Faassen έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Ρωσία, στην Gazprombank-Invest και τη Stroytransgaz.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Το διαζύγιο, η πέτρα του σκανδάλου και τα παιδιά του

Αν και δεν είναι πολλά γνωστά γι' αυτόν, ο πατέρας του πιστεύεται ότι ήταν συνταγματάρχης στις ολλανδικές Ένοπλες Δυνάμεις. Μάλιστα, ο Ολλανδός γαμπρός του Πούτιν είχε πει κάποτε: «Είμαι παντρεμένος με μια Ρωσίδα και έχω παιδιά, θα το αφήσω έτσι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top