Πούτιν: Μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν την «ερωμένη» του από την Ελβετία

Η Αλίνα Καμπάεβα φέρεται να κρύβεται σε ιδιωτικό σαλέ της χώρας

Σε σαλέ στην Ελβετία φέρεται να κρύβεται η «πρώτη ερωμένη» της Ρωσίας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Υπογραφές για να απελαθεί από την Ελβετία η φερόμενη «ερωμένη» του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, μαζεύουν ακτιβιστές μέσω του διαδικτύου.

Σε σαλέ στην Ελβετία φέρεται να κρύβεται η «πρώτη ερωμένη» της Ρωσίας

Σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα Nexta, μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί περισσότερες από 35.000 υπογραφές. «Αγαπητή Ελβετική Συνομοσπονδία, γιατί επιτρέπετε σε μέλη του καθεστώτος Πούτιν να παραμείνουν στη χώρα; Συνδέστε την Αλίνα «Εύα Μπράουν» Καμπάεβα, με τον «Φύρερ» Βλαντιμίρ Πούτιν» αναφέρεται στην έκκληση, την οποία έχουν υπογράψει πολίτες της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Λευκορωσίας.

Όπως αναφέρουν οι συντάκτες της αναφοράς, η «ερωμένη» του Ρώσου προέδρου και πρώην επαγγελματίας αθλήτρια βρίσκεται με τα παιδιά της στην Ελβετία, όπου και κρύβεται για να αποφύγει τις επιπτώσεις των κυρώσεων.

Η Αλίνα Καμπάεβα / AP Images

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλίνα Καμπάεβα κρύβεται σε ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ. Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι η Αλίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο νομοσχέδιο που απαγόρευε στους ξένους να υιοθετήσουν χιλιάδες ορφανά από τη Ρωσία όταν ήταν μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι υποστηρίζει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top