Σε σαλέ στην Ελβετία φέρεται να κρύβεται η «πρώτη ερωμένη» της Ρωσίας

«Έχει αποκτήσει δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν»

Σε σαλέ στην Ελβετία φέρεται να κρύβεται η «πρώτη ερωμένη» της Ρωσίας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Καθώς μαίνονται οι μάχες στην Ουκρανία, μετά την οικογένειά του, ο Ρώσος Πρόεδρος φέρεται να έχει φυγαδεύσει και την νυν ερωμένη του, για λόγους ασφαλείας. Πρόκειται για την 38χρονη χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Aλίνα Καμπάεβα, η οποία, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πηγή του ιστότοπου «Page Six», κρύβεται μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, σε ένα πολύ ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ στην Ελβετία.

«H Αλίνα έχει αποκτήσει δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν που γεννήθηκαν στην Ελβετία. Τα παιδιά έχουν ελβετικά διαβατήρια, όπως επίσης φαντάζομαι ότι έχει και η ίδια», προσθέτει η ίδια πηγή που δεν κατονομάζεται.

Η Aλίνα Καμπάεβα

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας είχε δηλώσει ότι η επίσημη ερωμένη του 69χρονου Ρώσου προέδρου κρύβεται μαζί με τα παιδιά τους στη Σιβηρία.

Επίθεση στο Instagram δέχεται η «κρυφή» κόρη του Πούτιν

Η «πρώτη ερωμένη» του Πούτιν

Η Aλίνα Καμπάεβα, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ ως η «πρώτη ερωμένη» της Ρωσίας. Φέρεται να είναι η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου από το 2008, ενώ στις τελευταίες σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, κάποιοι την εντόπισαν να φορά βέρα στο δεξί.

Για χάρη του Πούτιν, η Καμπάεβα φέρεται να εγκατέλειψε την καριέρα της στον αθλητισμό, βάζοντας αρχικά πλώρη για την πολιτική αρένα.

Η Aλίνα Καμπάεβα

Η Aλίνα Καμπάεβα, χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής

Το «κορίτσι-λάστιχο», διετέλεσε επί 6 χρόνια βουλευτής του κόμματος του Κρεμλίνου «Ενωμένη Ρωσία», ενώ, είχε αναλάβει τη διεύθυνση του μεγαλύτερου ιδιωτικού φιλοκυβερνητικού μιντιακού ομίλου της Ρωσίας, «National Media Group» (NMG).

Το «κορίτσι-λάστιχο», διετέλεσε επί 6 χρόνια βουλευτής 

Σε κάθε περίπτωση, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για την προσωπική του ζωή, καθώς το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι ότι το 2013 πήρε διαζύγιο από την επί 30 χρόνια σύζυγο και μητέρα των δύο κοριτσιών του, Λουντμίλα. 

Το 2014 ο ίδιος είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι είναι ερωτευμένος κι όλοι τότε σκέφτηκαν ότι είναι ένα βήμα πριν το γάμο με την Αλίνα Καμπάεβα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top