Επίθεση στο Instagram δέχεται η «κρυφή» κόρη του Πούτιν

«Είσαι κόρη ψυχοπαθή και του νέου Χίτλερ», γράφουν στη Λουίζα Ροζόβα

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το προφίλ του Βλαντιμίρ Πούτιν (25/02)

Ανελέητο «πόλεμο» δέχεται τα τελευταία 24ωρα, στoν λογαριασμό της στο instagram, η 18 χρονη Λουίζα Ροζόβα, φερόμενη κόρη του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς μαίνονται οι μάχες στην Ουκρανία.

Η Ροζόβα είναι κόρη της 46χρονης Σβετλάνας Κριβονόγκιχ, της καθαρίστριας που έγινε πολυεκατομμυριούχος, με την οποία ο Ρώσος Πρόεδρος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές του ’00. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο ίδιος ο Πούτιν δεν έχει αναγνωρίσει δημόσια την Ρόζοβα.

Η Ροζόβα αποφεύγει να δείχνει το πρόσωπό της στο προφίλ της στο instagram (φωτ. instagram luizaroz)

Η τελευταία ανάρτηση της Ροζόβα, η οποία μετρά πάνω από 90.000 ακόλουθους, ήταν στις 2 Οκτωβρίου του 2021, αυτό όμως δεν φαίνεται να πτοεί τους οργισμένους χρήστες, οι οποίοι την «βομβαρδίζουν» με πικρόχολα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, χαρακτηρίζοντάς την κόρη «δολοφόνου», «εγκληματία πολέμου», «ψυχοπαθή», «τοξικομανή» και «Χίτλερ του 21ου αιώνα».

Η τελευταία ανάρτηση της Ροζόβα ήταν τον περασμένο Οκτώβριο

«Κάθεσαι στο καταφύγιο;; Σαν αρουραίος;», έγραψε ένας χρήστης, ενώ οι περισσότεροι συνοδεύουν το σχόλιό τους με emoji και σημαιάκια στα χρώματα της Ουκρανίας (γαλάζιο- κίτρινο).

«Εύχομαι ο πατέρας σου να σαπίσει στην κόλαση…», διαβάζουμε σε μια από τις αναρτήσεις στο προφίλ της Ροζόβα (φωτ. instagram luizaroz)

Κάποιοι άλλοι χρήστες της έγραψαν:

«Νεαροί Ρώσοι στρατιώτες στέλνονται στην Ουκρανία χωρίς να γνωρίζουν πού βρίσκονται, ποιους πολεμούν και τι κάνουν. Η ρωσική οικονομία καταρρέει φτάνοντας σύντομα στο απόλυτο μηδέν».

«Ο Πούτιν κρύβει την οικογένειά του σε πυρηνικό καταφύγιο»

«Πολλοί Ουκρανοί έχουν ξεχάσει τι θα πει ύπνος και ακόμα περισσότερο πώς είναι το κρεβάτι. Άλλωστε, όταν πέφτουμε για ύπνο, πολλοί από εμάς διατρέχουμε τον κίνδυνο να μην ξυπνήσουμε».

«Πήγαινε με τον πατέρα σου στο καταφύγιο και πάρτε το χάπι (αυτοκτονίας)... Ο πατέρας σου είναι ο Χίτλερ του 21ου αιώνα» (φωτ. instagram luizaroz)

Ο κρυφός πλούτος του Πούτιν – Πόση είναι η περιουσία του Ρώσου Τσάρου

«Aν είσαι κόρη του, θα πρέπει να κλάψεις, να γονατίσεις και να τον παρακαλέσεις… »

Την ίδια ώρα, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ζητούν με αναρτήσεις τους από την 18χρονη να μιλήσει στον πατέρα της και να τον παρακαλέσει να δώσει ένα τέλος στους βομβαρδισμούς και στον πόλεμο. 

«Ίσως αν είσαι κόρη του, θα πρέπει να κλάψεις, να γονατίσεις και να τον παρακαλέσεις… Αυτό πάντα πιάνει, στους γονείς...»

«Μίλησε στον ψυχικά ασθενή πατέρα σου... Διαλύει τις ζωές μας και σκοτώνει κόσμο χωρίς λόγο» (φωτ. instagram luizaroz)

«Για να είμαι ξεκάθαρος δε σε μισώ. Απλά ελπίζω να μιλήσεις στον πατέρα σου για να κάνει παγκόσμια ειρήνη. Δε θα ήθελα να ξεσπάσει εδώ ένας πυρηνικός πόλεμος», έγραψε κάποιος άλλος χρήστης.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο προφίλ της 18 χρονης Ροζόβα, καθώς στοχοποιείται η ίδια και ο φερόμενος πατέρας της Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Βλαντιμίρ Πούτιν: Το διαζύγιο, η πέτρα του σκανδάλου και τα παιδιά του

«Αφήστε την ήσυχη...»

Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι υπερασπίζονται τη νεαρή.

«Είσαστε όλοι τρελοί... Κατηγορείτε κάποιον άλλον και όχι τον πραγματικό δικτάτορα», αναφέρει μία ανάρτηση 

«Αφήστε την ήσυχη...Δε ζήτησε αυτή την εισβολή και είμαι σίγουρη ότι δεν είχε ιδέα τι θα συμβεί..», αναφέρει μία χρήστης… Βρες το θάρρος και σώσε εκατομμύρια. Η ανθρωπότητα σε στηρίζει. Σε ευχαριστούμε. Κάντο», γράφει μία Γερμανίδα. 

«Πώς είσαι κόρη του Χίτλερ;»

«Μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου γλυκιά μου. Δε συμφωνώ με τις πράξεις του πατέρα σου, αλλά αυτές δεν είναι δικό σου λάθος. Απλά θα είναι δυσκολότερο για εσένα να έχεις ένα θετικό πρότυπο, καθώς θα μεγαλώνεις, ειδικότερα όταν ο κόσμος θα μαθαίνει ποια είσαι.

Κράτα ψηλά το κεφάλι σου και σε παρακαλώ να γίνεις καλύτερος άνθρωπος από αυτόν (τον Πούτιν)», ήταν το μήνυμα μια άλλης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top