Ουκρανία: Στη Μαριούπολη έπεσαν πάνω από 100 βόμβες σε 24 ώρες

«Δεν υπάρχει αποκλεισμός στο Κίεβο προς το παρόν»

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπολύουν αντεπιθέσεις κατά των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή Μικολάεβ του Νότου και στην ανατολική περιοχή του Χαρκόβου, δήλωσε σήμερα ο Βαντίμ Ντενισένκο, αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών, σε συνέντευξή του στην εθνική τηλεόραση.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο τα ρωσικά στρατεύματα να αποκλείσουν την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, ο Ντενισένκο απάντησε: «Δεν υπάρχει αποκλεισμός προς το παρόν και δεν προβλέπεται για το εγγύς μέλλον».

Συγκινεί Ελληνίδα ομογενής: «Είπα στα παιδιά ότι ερχόμαστε διακοπές»

Στο νότιο μέτωπο της Ουκρανίας οι πολεμιστές κρατάνε πύλες προκειμένου να μην περάσουν οι Ρώσοι στην Οδησσό. Η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Ριστα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των μαχών και επέστρεψε πριν λίγο στο τεράστιας στρατηγικής σημασίας λιμάνι του Ευξείνου Ποντου.

Τo πρωί υπήρχε πληροφορία για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του Μικολάεβ. Στην περιοχή Μπαστανκα, μια οικογένεια εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι της από τους βομβαρδισμός, με τον πατέρα να τραυματιζεται.

Πλάνα του Star από το Λβιβ: Οι κάτοικοι προσεύχονται στα καταφύγια

Λίγες ώρες μετά υπήρξε νέα αεροπορική επιδρομή στην κεντρική συνοικία του Μικολάεβ όπου έχασαν τη ζωή τους εννέα άμαχοι.

Η Μαριούπολη βιώνει εφιαλτικές στιγμές. Από την αρχή της ρωσικής επίθεσης μέχρι και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 2.000 άνθρωποι   ενώ πάνω από 100 βόμβες έχουν πέσει μέσα σε 24 ώρες.

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι συνάντησε τραυματίες στρατιώτες στο νοσοκομείο

Τα ρωσικά στρατεύματά απέχουν ακόμα 135 χιλιόμετρα από την Οδησσό, ενώ για να φτάσουνε εκεί θα πρέπει να περάσουν από δύο γέφυρες.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top