Η Μπριζίτ, το μυστηριώδες τηλεφώνημα και οι φήμες για τον εραστή του Μακρόν

«Ο Μακρόν είναι στο κρεβάτι με άντρα»

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζεύγος Μακρόν μπαίνει στο στόχαστρο σκανδαλωδών φημών και λασπολογίας. Μετά τα δημοσιεύματα ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας γεννήθηκε άντρας, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του Απριλίου, νέες φήμες για τη σεξουαλικότητα του Εμανουέλ Μακρόν βγαίνουν στη δημοσιότητα. 

Μακρόν, Ομπάμα, Άρντερν: Γυναίκες- θύματα της παραπληροφόρησης για το φύλο

Σε νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «In the Hell of the Presidental Campaigns»- (Στην κόλαση των προεδρικών εκστρατειών), το οποίο προβλήθηκε από το δημοφιλές γαλλικό ειδησεογραφικό κανάλι «BFM», ο πολιτικός σχολιαστής Nicolas Prisette ισχυρίστηκε ότι η Μπριζίτ Μακρόν έλαβε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο που την ενημέρωνε ότι ο σύζυγός της βρισκόταν με έναν ομοφυλόφιλο εραστή.

Ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας - ΑΡ

Ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας - ΑΡ

Παρά τους αυξημένους ελέγχους ασφαλείας, ο άγνωστος κατάφερε να προσεγγίσει τηλεφωνικά την 68χρονη Πρώτη Κυρία. «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτή τη στιγμή με έναν άντρα» φέρεται να της είπε. 

Ο γερουσιαστής François Patriat, μέλος του κόμματος En Marche του Μακρόν, επιβεβαίωσε ότι η Πρώτη Κυρία έμεινε άναυδη και σοκαρισμένη από το τηλεφώνημα του αγνώστου που της έλεγε ότι ο 44χρονος σύζυγός της ήταν με έναν άντρα μαζί στο κρεβάτι. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Μπριζίτ Μακρόν είπε αργότερα σε φίλους: «Καταλαβαίνετε τι τολμούν να πουν; Δε θα μας γλιτώσει τίποτα. Λυπήθηκα και σοκαρίστηκα όταν το άκουσα αυτό, αλλά θα συνεχίσουμε».

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν- ΑΡ

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν- ΑΡ

Η διαφορά ηλικίας 24 ετών μεταξύ των Μακρόν πάντα προκαλούσε προβλήματα. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν ακόμη μαθητής στην πόλη καταγωγής τους, την Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία. Ειδικότερα, το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1993, όταν ο Πρόεδρος Μακρόν, τότε 15 ετών, μπήκε στο μάθημα λογοτεχνίας της 39χρονης Μπριζίτ στο γυμνάσιο της πόλης. Αργότερα, η Μπριζίτ χώρισε από τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει τρία παιδιά, για να είναι μαζί με τον κατά 24 χρόνια μικρότερό της, Εμανουέλ Μακρόν.

Μπριζίτ Μακρόν: «Ο Εμμανουέλ είναι ίδιος εδώ και 20 χρόνια»

Η σχέση τους προκάλεσε σκάνδαλο, αλλά το ζευγάρι παραμένει μαζί από τότε. Οι Μακρόν κατέληξαν να παντρευτούν στο παραλιακό θέρετρο Le Touquet της Μάγχης το 2007, αλλά όχι χωρίς να προκαλέσουν αντιδράσεις στο οικείο περιβάλλον τους.

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν- ΑΡ

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν- ΑΡ

Στο μεταξύ, ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε πως από τις 16 Μαρτίου οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να δίνουν κανονικά αίμα για αιμοδοσία.

«Από τις 16 Μαρτίου, όλοι οι γάλλοι, οποιος κι αν είναι ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός, μπορούν να δίνουν το αίμα τους. Βάζουμε τέλος σε αυτή την ανισότητα που δεν είναι πια δικαιολογημένη», έγραψε.

Επίσης, το ντοκιμαντέρ ανέφερε ότι η κ.Μακρόν έχει πληγωθεί από την κριτική για την αισθητική της στις εμφανίσεις της από τότε που έγινε Πρώτη Κυρία το 2017.

Μπριζίτ Μακρόν: Κάνει μήνυση για fake news που την εμφανίζουν ως άνδρα

Οι δικηγόροι της Μπριζίτ Μακρόν τον περασμένο μήνα κίνησαν νομικές διαδικασίες για τα fake news ότι γεννήθηκε άντρας. Oι φήμες αυτές ξεκίνησαν από ακροδεξιές ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γαλλία: Πτώση της δημοτικότητας του Μακρόν σε δημοσκόπηση

Πτώτη κατέγραψε η δημοτικότητα του Εμμανουέλ Μακρόν σε δημοσκόπηση της Opinion Way. Φαίνεται να χάνει έδαφος έναντι της δεξιάς Λεπέν και της Πεκρές, στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μια εβδομάδα μετά τα προκλητικά λεγόμενα του πώς θα τη σπάσει στους αρνητές του εμβολιασμού.

«Θέλω πολύ να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους» - Σάλος με τη δήλωση Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος χάνει περίπου τρεις μονάδες, στο 22,5%  στην περίπτωση που η σοσιαλίστρια Κριστίν Τομπιρά ανακοινώσει υποψηφιότητα. Η δημοτικότητα των αντιπάλων του διαμορφώνεται ως εξής: Μαρίν Λεπέν 16,5% και Βαλερί Πεκρές 16%, Ερικ Ζεμούρ 12,5% . Στο δεύτερο γύρο σε περίπτωση που αντιμετωπίσει την Πεκρές, οι προβλέψεις είναι 50%-50% και απέναντι στη Λεπέν 54,5% - 45,5%.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top