Μπριζίτ Μακρόν: «Ο Εμμανουέλ είναι ίδιος εδώ και 20 χρόνια»

Η αποκαλυπτική συνέυντευξη της πρώτης κυρίας της Γαλλίας

Μέσα σε όλα, αλλά χωρίς να ασκεί η ίδια πολιτική, είναι η Μπριζίτ Μακρόν, όπως αποκαλύπτει η ίδια με συνέντευξή της στη γαλλική τηλεόραση. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας λέει, μάλιστα, ότι ο σύζυγός της δεν έχει αλλάξει καθόλου στα 20 χρόνια που τον ξέρει.

«Συγγνώμη Μπριζίτ»: Οι Βραζιλιάνοι απολογούνται στη σύζυγο του Μακρόν

Πλέον, όμως, ο Εμμανουέλ δεν είναι ο μαθητής της Μπριζίτ Μακρόν, αλλά ο πρόεδρος της Γαλλίας. Εκείνη θεωρείται μία από τις πιο δραστήριες πρώτες κυρίες που έχουν περάσει από το Μέγαρο των Ηλυσίων, ωστόσο αρνείται κάθε ανάμειξή της στα πολιτικά δρώμενα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν κάνει πολιτική, η πρώτη κυρία των Ηλυσίων απαντά ότι δεν μαθαίνει τίποτα για τα πολιτικά ζητήματα, μαθαίνει ό,τι ακούει και ο σύζυγός της είναι αυτός που αποφασίζει. 

Γαλλία: Αποσύρεται το πιο αμφιλεγόμενο μέτρο του συνταξιοδοτικού

Tην ώρα που το ποσοστό αποδοχής του Εμμανουέλ Μακρόν έχει κατρακυλήσει στο 39% εξαιτίας των εργασιακών και συνταξιοδοτικών μεταρρυθμίσεων, η Μπριζίτ Μακρόν επιλέγει να δώσει τη συνέντευξη σε νοσοκομείο παίδων.

Μάλιστα, σε ερώτηση που της έγινε για τις αντιδράσεις των Γάλλων πολιτών απέναντί της, η κα Μακρόν τονίζει ότι πολύ σπάνια ο κόσμος την πλησιάζει με επιθετική διάθεση και κυρίως της επισημαίνουν ότι διαφωνούν με τις πρακτικές του και ότι θα έπρεπε να τους λαμβάνει περισσότερο υπόψη του.

«Πολύ σπάνια με πλησιάζουν και είναι επιθετικοί. Κάποιες φορές μου λένε πως δε συμφωνούν μαζί του και ότι θα πρέπει να τους ακούει περισσότερο», είπε.

Γαλλία: Με απεργιακές κινητοποιήσεις κάνουν ποδαρικό οι εργαζόμενοι

Η απάντησή της στον Μπολσονάρο

Η Μπριζίτ Μακρόν απάντησε με διπλωματία και αδιαφορία στη χυδαία επίθεση που είχε δεχτεί από τον πρόεδρο της Βραζιλίας Μπολσονάρο, σχετικά με την εμφάνισή της, την ηλικία της και το στυλ της.

«Δεν πρέπει να μιλάμε για εμάς. Τα προβλήματά μου τα αντιμετωπίζω. Δεν τα αποκαλύπτω, ούτε βγάζω τη διάθεσή μου δημοσίως», απάντησε η κα Μακρόν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top