Παραλία Κιμηλιά: Η πιο δημοφιλής «κρυφή» παραλία της Κεφαλονιάς

Πρόκειται για ένα αληθινό «διαμάντι» που σας περιμένει να την επισκεφθείτε

Στα καταγάλανα νερά του Ιονίου / βίντεο Alpha

Το καλοκαιράκι έφτασε και ολοένα και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου καθημερινά αναζητούν προορισμούς - πηγές όασης που θα τους κάνουν να ξεχαστούν από την καθημερινότητα.

Διακοπές με αυτοκίνητο: Τρεις προορισμοί για βουτιές σε καταγάλανα νερά!

Σύμφωνα με στοιχεία, οι αναζητήσεις στην Google με θέμα τις πιο μυστικές ή κρυφές παραλίες της Ευρώπης αυξήθηκαν κατά 60% τις τελευταίες εβδομάδες, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, ενώ πολλοί χρήστες πληκτρολογούν φράσεις όπως «secret beaches near me», έχοντας βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν για πολλούς από εμάς.

Το OnBuy.com λαμβάνοντας αυτά τα δεδομένα, έκανε μια έρευνα στο Instagram με βάση τα σχετικά hashtags επιθυμώντας έτσι να διευκολύνει τους παραθεριστές οι οποίοι αναζητούν ένα ειδυλλιακό μέρος για να περάσουν τις διακοπές τους μακριά από την πολυκοσμία.

Νο 1: Παραλία Κιμηλιά

Η παραλία Κιμηλιά στην Κεφαλονιά, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Φισκάρδο, κέρδισε στην έρευνα με 482 hashtags. Όποιος θέλει να βρεθεί σε αυτή την παραλία θα πρέπει να αφήσει το αυτοκίνητο του στο χωριό Γερμενάτα και να ακολουθήσει με τα πόδια μια διαδρομή λουσμένη στο πράσινο προτού αντικρίσει τα λευκά βότσαλα και τα γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά της.

Στην ίδια λίστα βρίσκεται και η παραλία Δαφνούδι στα βόρεια της Κεφαλονιάς, η οποία έχει και κάποιες μικρές σπηλιές που την καθιστούν άκρως δελεαστική για τους επισκέπτες.

 


Τέλος, την πεντάδα των πιο δημοφιλών μυστικών παραλιών του Instagram συμπληρώνουν η Sa Forcanera, η οποία βρίσκεται σε στην Ισπανία, καθώς επίσης η Melide και η San Blas στην Μάλτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top