Πότε θα παραδώσει το Twitter τον λογαριασμό @POTUS στον Μπάιντεν;

Τον χρησιμοποιούσε για μια τετραετία ο Τραμπ

Το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν

Το Twitter θα μεταφέρει τον έλεγχο του προφίλ @POTUS, τον επίσημο λογαριασμό του Αμερικανού Προέδρου στον Τζο Μπάιντεν, στις 20 Ιανουαρίου.

Ο λογαριασμός @POTUS είναι ο επίσημος λογαριασμός του προέδρου των ΗΠΑ και είναι διαφορετικός από τον λογαριασμό @realDonaldTrump που χρησιμοποιεί ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για να στέλνει τα… περιβόητα tweets του.

«Το Twitter προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για να στηρίξει τη μετάβαση των θεσμικών λογαριασμών του Λευκού Οίκου στο Twitter, στις 20 Ιανουαρίου του 2021. Όπως κάναμε κατά την προεδρική μετάβαση το 2017, η διαδικασία θα γίνει σε στενή συνεργασία με τα Εθνικά Αρχεία και Μητρώα», επιβεβαίωσε το Σάββατο η εταιρεία στο Reuters.

Το Τwitter μπλόκαρε fake λογαριασμούς Αφροαμερικανών που στηρίζουν Τραμπ

Το Twitter θα παραδώσει, επίσης, και άλλους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου, όπως τους @FLOTUS, @VP και @whitehouse, την ημέρα της ορκωμοσίας.

Επιπλέον, το Twitter θα συναντηθεί με αξιωματούχους υπεύθυνους για τη μετάβαση εξουσίας του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλας Χάρις τους επόμενους μήνες για να συζητήσουν πώς η νέα διοίκηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Twitter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top