Τουρκία: Πήγαν για λεύκανση δοντιών και κατέρρευσαν

Νεκρός ένας 33χρονος - Στο νοσοκομείο οι δύο φίλοι του

λεύκανση δοντιών

Άσχημο τέλος είχε για τρεις νεαρούς Ιρλανδούς το ταξίδι στην Τουρκία για λεύκανση δοντιών. Ένας από αυτούς κατέληξε ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται. 

Οι τρεις φίλοι επισκέφτηκαν την Τουρκία την περασμένη Πέμπτη με σκοπό να επιβληθούν σε οδοντιατρικές θεραπείες, οι οποίες είναι πολύ δημοφιλείς στη γείτονα χώρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 33χρονος Μολόι κατέρρευσε και κατέληξε ενώ οι δύο φίλοι του, Κάλαχαν και Κάρσον, έπεσαν σε κώμα.

Ευτυχώς η υγεία των δύο νεαρών παρουσίασε βελτώση με αποτέλεσμα να αποσωληνωθούν. Όπως ανακοίνωσε ο γιατρός που τους παρακολουθεί, φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και οι τρεις φέρονται να είχαν λάβει φαρμακευτική αγωγή που σχετίζεται με τη λεύκανση δοντιών πριν πέσουν αναίσθητοι στο σπίτι που νοίκιαζαν.

Από την άλλη μεριά, Τούρκοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι οι Ιρλανδοί αισθάνθηκαν αδιαθεσία μετά από κατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκαναν στο σπίτι τους. Όπως έγραψε η εφημερίδα «Bodrum Olay», οι νεαροί άρχισαν να μη νιώθουν καλά μετά από ένα πάρτι που παρευρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Μόνο το 2017, έως και 700.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν την Τουρκία για ιατρικό και οδοντιατρικό τουρισμό, ενώ σύμφωνα με την Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων της χώρας, έως το 2023 ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top