To Twitter μπλόκαρε βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Επικαλέστηκε την πολιτική της πλατφόρμας για τα πνευματικά δικαιώματα

Διαμαρτυρίες και γκράφιτι στην Ουάσινγκτον για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ - βίντεο Reuters

Ο πόλεμος μεταξύ Τραμπ και Twitter συνεχίζεται, με την πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να μπλοκάρει αυτή τη φορά, ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου προς τιμήν του Τζορτζ Φλόιντ. Το Twitter επικαλέστηκε την πολιτική της πλατφόρμας για τα πνευματικά δικαιώματα. 

Τραμπ κατά social media: Υπογράφει σήμερα εκτελεστική εντολή

Το βίντεο αποτελείται από ένα κολάζ βίντεο και φωτογραφιών από τις διαδηλώσεις και τις ταραχές που ξέσπασαν στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκούς αστυνομικούς, ενώ στο βίντεο ο Τραμπ ακούγεται να μιλά. 

Απειλές Τραμπ για κλείσιμο των social media!

Το Twitter επεσήμανε ότι το βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ παραβιάζει την πολιτική του περί πνευματικών δικαιωμάτων.  «Ανταποκριθήκαμε σε βάσιμες καταγγελίες που μας έκαναν ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους» εξήγησε εκπρόσωπος του Twitter. 

ΗΠΑ: «Μελάνια, χαμογέλα» -Το νεύμα του Αμερικανού προέδρου στην Πρώτη Κυρία

Η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε στο Twitter το βίντεο που διαρκεί 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα στις 3 Ιουνίου. Το ίδιο είχε ανέβει και στο κανάλι YouTube του Τραμπ, όπου εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στο YouTube και μέχρι τώρα έχει 60.000 views και 13.000 likes. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top