ΗΠΑ: Οικογένεια βρήκε 1 εκατ. δολάρια στη μέση του δρόμου εντελώς τυχαία!

Ήταν σε σακούλες σκουπιδιών - Τα παρέδωσαν αμέσως στην αστυνομία

δολλάρια

Με μια μεγάλη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη μια οικογένεια από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν θέλησε να κάνει μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο για να ξεφύγει λίγο από την κλεισούρα λόγω κορωνοϊού. Εντελώς τυχαία βρήκαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά στην μέση του δρόμου. 

Κορονοϊός: Πάνω από 325.000 οι θάνατοι παγκοσμίως - 5 εκατ. τα κρούσματα

Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά από εκείνο της οικογένειας Σκαντζ προσπέρασε αυτό που φαινόταν σαν μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Σκοτ Μόσερ του τμήματος σερίφη στην κομητεία Καρολάιν. Η οικογένεια Σκαντζ όμως δεν πρόλαβε να κάνει το ίδιο. «Έτσι έπεσαν επάνω στην σακούλα. Αντί όμως, να αφήσουν τα σκουπίδια στον δρόμο, τα πήραν και τα πέταξαν στο πίσω μέρος του φορτηγού» πρόσθεσε ο Μόσερ. 

Λίγο πιο κάτω, είδαν άλλη μία τσάντα και την πήραν κι αυτή. Αφού έφτασαν στο σπίτι αργότερα εκείνο το βράδυ, ετοιμάστηκαν να πετάξουν τα σκουπίδια και από τις δύο σακούλες. «Μόλις τις άνοιξαν, νόμιζαν ότι ήταν το ταχυδρομείο. Αλλά λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως επρόκειτο για μετρητά» τόνισε ο Μόσερ. 

Στο επίκεντρο της πανδημίας η Λατινική Αμερική… εκτός από δύο χώρες!

Η οικογένεια πήγε στην εκκλησία και κάλεσαν την αστυνομία. «Πήγαμε εκεί και μας είπαν ότι στην σακούλα υπήρχαν μετρητά. Ήταν δύο σακούλες και το συνολικό ποσό έφτανε σχεδόν το ένα εκατομμύριο δολάρια». 

Μέσα στις δύο μεγαλύτερες τσάντες υπήρχαν μικρότερες, με την καθεμία να έχει κάποιες πληροφορίες για το πού θα έπρεπε να είχαν κατατεθεί τα χρήματα. 

Έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών των χρημάτων

Το τμήμα του σερίφη διεξήγαγε την δική του έρευνα προτού στραφεί στην Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία εξετάζει τώρα το θέμα. «Σε ποιον ανήκουν, πού πήγαιναν, δεν έχουμε μάθει τίποτε από αυτά» λέει ο Μόσερ. 

Ισπανία: Παιδικές κούκλες «πολεμιστές» στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Όσο για την κίνηση της οικογένεια, ο διευθύνων σύμβουλος ανέφερε: «Αξίζει συγχαρητήρια αυτή η οικογένεια. Είμαι σίγουρος ότι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Ήταν σχεδόν ένα εκατομμύριο σε μετρητά. Αλλά έκαναν το σωστό». 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top