Κρατούμενοι στις ΗΠΑ κόλλησαν επίτηδες κορωνοϊό για να αποφυλακιστούν

Βίντεο τους δείχνει να πίνουν από το ίδιο ποτήρι νερό

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, όμως η πραγματικότητα μας υπενθυμίζει κάθε φορά ότι πάντα θα υπάρχει κάτι για να μας εκπλήξει δυσάρεστα. Σε φυλακή του Λος Άντζελες ας πούμε, κρατούμενοι αποφάσισαν να κολλήσουν ο ένας τον άλλο κορωνοϊό για να μπορέσουν να αποφυλακιστούν. 

Σχεδόν 284.000 νεκροί και πάνω από 4 εκατ. κρούσματα κορωνοϊού παγκοσμίως

Ο σερίφης του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, που δείχνει τους κρατούμενους να πίνουν νερό από το ίδιο ποτήρι και να… «μυρίζουν» την ίδια προστατευτική μάσκα.

Covid: 210 νέοι θάνατοι στη Βρετανία - Πάνω από 32.000 τα θύματα στο σύνολο 

Συνολικά νόσησαν 21 κρατούμενοι, ελπίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας τους θα επιδεινωθεί τόσο που θα αποφυλακίζονταν, χωρίς όμως να σκεφτούν, ότι η πράξη αυτή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή τους. 

«Τρομάζει η σκέψη ότι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στον εαυτό τους σκοπίμως προκειμένου να μας πιέσουν να τους αποφυλακίσουμε», σχολίασε ο σερίφης σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα.

Κίνα: Με βραχιολάκια - θερμόμετρο η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία

Επίσης, όπως είπε, κάποιοι από τους κρατούμενους ήπιαν ζεστό νερό, σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν τη θερμοκρασία πριν θερμομετρηθούν. 

Οι 21 κρατούμενοι που νόσησαν με κορωνοϊό μια εβδομάδα μετά την καταγραφή του βίντεο αποτελούν, σύμφωνα με τον σερίφη, περίπου το 40% του πληθυσμού της συγκεκριμένης πτέρυγας.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα για σκόπιμη διασπορά του κορωνοϊού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top