Covid: 210 νέοι θάνατοι στη Βρετανία - Πάνω από 32.000 τα θύματα στο σύνολο

Χαλαρώνουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι περιορισμοί

Δύσκολη είναι ακόμη η κατάσταση στη Βρετανία, η οποία μετρά το τελευταίο 24ωρο, 210 νέους θανάτους.  Βέβαια, πρόκειται για τον μικρότερο ημερήσιο απολογισμό θυμάτων από τις 26 Μαρτίου. 

Κορωνοϊός: Ανακοινώσεις Τζόνσον - Αργεί η επιστροφή στην κανονικότητα

Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνουν στοιχεία των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, της Ουαλίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και της Σκωτίας και περιλαμβάνουν τους θανάτους σε όλα τα ιδρύματα έπειτα από την πραγματοποίηση διαγνωστικών ελέγχων.  

Κορωνοϊός: Η Ευρώπη χαλαρώνει με πολλή προσοχή τα μέτρα περιορισμού

Το σύνολο των θυμάτων από την πανδημία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε 32.065, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αγγίζουν τα 223.060.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε χθες με τηλεοπτικό του μήνυμα ότι δεν μπορεί να υπάρξει άμεση άρση του lockdown, εφόσον δεν εκπληρώνονται όλες οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για να αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο, επιτρέπονται από την ερχόμενη εβδομάδα περισσότερες εξωτερικές δραστηριότητες, ακόμη και επιστροφή στην εργασία (μόνο για όσους δεν μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι, όπως στον κατασκευαστικό τομέα).

Δεν αποκλείεται να ανοίξουν τμηματικά από τον Ιούνιο, καταστήματα, δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, και από τον Ιούλιο κάποιοι χώροι εστίασης και τουρισμού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top