Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον οχτάχρονο γιο της

Η σορός της 40χρονης εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, η οποία αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη μαζί με τον οχτάχρονο γιο της εντοπίστηκε σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Νέα τραγωδία για τους Κένεντι: Νεκροί η εγγονή του Ρόμπερτ και ο γιος της

Όπως αναφέρουν οι New York Times μετά από αρκετές μέρες ερευνών η σορός της Μέιβ  Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε σε νερό, βάθους περίπου 7,5 μέτρων και ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία. 

Η αστυνομία φυσικών πόρων του Μέριλαντ θα συνεχίσει την αναζήτηση για να εντοπίσει τη σορό του 8χρονου γιου της Γκίντεον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτύπησε: Αγνοούνται δύο μέλη της οικογένειας

Η 40χρονη Μέιβ βρισκόταν με την οικογένειά της στο εξοχικό τους στο Μέριλαντ, όπου είχαν πάει για να περάσουν εκεί την περίοδο του lock down λόγω του κορωνοϊού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η ίδια φέρεται να έπαιζε μαζί με τον οχτάχρονο γιο της στην αυλή, μέχρι που η μπάλα τους έπεσε στο νερό. 

Μητέρα και γιος σύμφωνα με πληροφορίες πήραν ένα κανό κι επιχείρησαν να την πιάσουν, όμως αυτό στάθηκε μοιραίο και για τους δύο.

Το τελευταίο «αντίο» στην εγγονή του Κένεντι - «Έφυγε» από υπερβολική δόση

Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε αναποδογυρισμένο το κανό τους, όμως κανένα ίχνος της μητέρας και του παιδιού. 

Τα τελευταία 24ωρα τόσο η Μέιβ όσο και ο μικρός Γκίντεον θεωρούνταν νεκροί, με εναέρια μέσα και τεχνολογία υποβρύχιας απεικόνισης σόναρ να «επιστρατεύονται» για τον εντοπισμό των πτωμάτων τους.

Το πτώμα της 40χρονης βρέθηκε περίπου 4 χλμ μακριά από την οικία της μητέρας της, στο Σέιντι Σάιντ του Μέριλαντ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top