Το τελευταίο «αντίο» στην εγγονή του Κένεντι - «Έφυγε» από υπερβολική δόση

Σπάραξαν οι γονείς και η γιαγιά της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική τελετή η κηδεία της εγγονής του Ρόμπερ Φ. Κένεντι, η οποία την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε νεκρή σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

Nεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών 22χρονη εγγονή του Κένεντι

Η 22χρονη Σίρσε Κένεντι Χιλ εδώ και χρόνια πάλευε με τους δαίμονές της και προσπαθούσε να βγει από το σκοτεινό τούνελ της κατάθλιψης. Ο θάνατός της επανέφερε τον αστικό μύθο που έχει επικρατήσει στις ΗΠΑ για την «κατάρα των Κένεντι».

φωτογραφία: AP Images

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί, ωστόσο η οικογένειά της και οι φίλοι της υποστηρίζουν πως η Σίρσε δεν αυτοκτόνησε, αλλά κατά λάθος πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

φωτογραφία: AP Images

Τη Δευτέρα, η εκκλησία της Παναγίας της Νίκης που βρίσκεται κοντά στην ιστορική έπαυλη των Κένεντι στο Cape Cod πλημμύρισε από ανθρώπους που αγαπούσαν την 22χρονη εγγονή του Μπόμπι Κενεντι, οι οποίοι ήταν καταρρακωμένοι γιατί δεν κατάφεραν να τη βοηθήσουν. 

φωτογραφία: AP Images

Στην φορτισμένη συγκινισιακά τελετή, ακούστηκαν στίχοι από το αγαπημένο τραγούδι της Σίρσε και μια αναθεωρημένη έκδοση του παραδοσιακού ιρλανδικού τραγουδιού «When Irish Eyes Are Smiling». Το όνομα της Σίρσε, που στα γαελικά σημαίνει «ελευθερία», αντικατέστησε τη λέξη «Irish» στους στίχους του τραγουδιού, οι οποίοι τυπώθηκαν δίπλα σε μια χαμογελαστή της φωτογραφία. 

Ο πατέρας της Σίρσε συντετριμμένος για το χαμό της κόρης του - φωτογραφία: AP Images

Όταν τα μάτια της Σίρσε χαμογελούν. Σίγουρα είναι σαν την αρχή της Άνοιξης. Στο άκουσμα του Ιρλανδικού γέλιου μπορείς να ακούσεις αγγέλους να τραγουδούν. Όταν η καρδιά της Σίρσε είναι χαρούμενη όλος ο κόσμος μοιάζει φωτεινός και χαρούμενος. Και όταν τα μάτια της Σίρσε χαμογελούν... Σίγουρα σου κλέβουν την καρδιά, ανέφερε το ποίημα.

Υποβασταζόμενη η γιαγιά της Σίρσε Κένεντι - φωτογραφία: AP Images

Τραγικές φιγούρες στην τελετή η μητέρα της Κόρτνεϊ Κένεντι που έθαψε τη μοναχοκόρη, ο πατέρας της Πολ Μάικλ Χιλ και η γιαγιά της Έθελ Κένεντι, η οποία μετά τον σύζυγό της και δύο από τα έντεκα παιδιά τους, έθαψε τώρα και την εγγονή της. 

φωτογραφία: AP Images

Η Σίρσε Κένεντι θάφτηκε δίπλα στη θεία της Μέρι Ρίσταρντσον Κένεντι, σύζυγο του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι του νεότερου, η οποία αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2012 όταν ήταν 52 ετών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top