Νέα τραγωδία για τους Κένεντι: Νεκροί η εγγονή του Ρόμπερτ και ο γιος της

Στο πένθος ξανά η οικογένεια

Δύο ακόμα μέλη της θρηνεί η οικογένεια Κένεντι, καθώς όπως έγινε γνωστό η 40χρονη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο γιος της, που αγνοούνταν από την Πέμπτη είναι νεκροί.

Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτύπησε: Αγνοούνται δύο μέλη της οικογένειας

Η 40χρονη, Μέιβ Κένεντι και ο οχτάχρονος γιος της βρίσκονταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πενταμελούς οικογένειας τους στο Μέριλαντ. 

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Ουάσιγκτον για να περάσουν την καραντίνα στο παραθαλάσσιο εξοχικό τους, που ανήκει στην μητέρα της Μέιβ και πρωτότοκη κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι.

Το τελευταίο «αντίο» στην εγγονή του Κένεντι - «Έφυγε» από υπερβολική δόση

Μετά το μεσημεριανό φαγητό όλοι είχαν αποσυρθεί στα δωμάτιά τους. Η 40χρονη και ο οχτάχρονος γιος της Damian έπαιζαν στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους έπεσε στο νερό. Χρησιμοποίησαν ένα κανό για την πιάσουν. Λίγη ώρα αργότερα και αφότου το κύμα τους είχε παρασύρει, σύμφωνα με μαρτυρίες, ειδοποιήθηκαν οι Aρχές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight,the Coast Guard informed our family that It has terminated rescue operations. The search for remains continues. Rest In Peace Maeve and Gideon.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) στις

 

Επί δύο 24ώρα πραγματοποιούνταν έρευνες από αέρος και θαλάσσης για να εντοπιστούν μητέρα και γιος, όμως το μόνο που βρέθηκε είναι το αναποδογυρισμένο καγιάκ. 

Nεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών 22χρονη εγγονή του Κένεντι

Η Μέiβ ήταν δικηγόρος και ακαδημαϊκός. Είχε υποστηρίξει ενεργά τον Μπαράκ Ομπάμα και είχε διατελέσει σύμβουλος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μετά τις σπουδές της, είχε εργαστεί στην αποτυχημένη προεκλογική καμπάνια της μητέρας της, ενώ έχει καταφερθεί εναντίον του θείου της Ρόμπερτ για τη στάση που έχει εναντίον των εμβολίων.

Τον περασμένο Αύγουστο, η 22χρονη Σίρσε Κένεντι, επίσης εγγονή του Μπομπ Κένεντι, βρέθηκε νεκρή ύστερα από χρήση ναρκωτικών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top