Ερντογάν: Σάλος στην Τουρκία με την πολυτελή ζωή της Εμινέ

Όσο οι πολίτες βυθίζονται στη φτώχεια

Το φάσμα της ανατροπής Ερντογάν πλανάται πάνω από την Τουρκία, καθώς τον σουλτάνο πυροβολούν τόσο η αντιπολίτευση όσο και οι πρώην πολιτικοί του συνοδοιπόροι.

Τα ακριβά γούστα της οικογένειάς Ερντογάν την ώρα που οι πολίτες βυθίζονται στη φτώχεια προκαλούν την κοινή γνώμη της Τουρκίας.

Ερντογάν: «Μου είπαν να πάω σε ελληνικό νησί αλλά...»

Η «σουλτάνα» Εμινέ κάνει βασιλική ζωή σαν μία σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα στο Λουδοβίκειο χρυσό παλάτι των 530 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο τουρκικός λαός πεινάει.

«Εάν κρατάει μια τσάντα 280 χιλιάδων λιρών (42.500 ευρώ ), αυτό ούτε η θρησκεία μας δεν το δέχεται», δηλώνουν εξοργισμένοι οι Τούρκοι πολίτες. 

Ελληνοτουρκικό: Με... μικρές προσδοκίες άρχισαν οι συζητήσεις για τα ΜΟΕ

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη η Άννα Ανδρέου, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κρατώντας στα χέρια του ένα σκίτσο με την οικογένεια Ερντογάν να τρώει δολάρια, αποκαλύπτει πώς η πρώτη κυρία της Τουρκίας έχει εθισμό στις πανάκριβες τσάντες μεγάλων οίκων με τις τιμές τους κυμαίνονται από 5000 μέχρι 46.000 ευρώ, όσο δηλαδή και η αγορά ενός διαμερίσματος στην Κωνσταντινούπολη.

 Τουρκία: Ο φιλόδοξος γαμπρός του Ερντογάν

Τα ακριβά γούστα της Εμινέ, το πάθος της για χλιδή και η τραγική αδιαφορία για τους εξαθλιωμένους  πολίτες στριμώχνει για τα καλά τον Τούρκο Πρόεδρο, πόσο μάλλον όταν η οικονομία της χώρας του πέφτει θύμα των επεκτατικών του βλέψεων. 

Ερντογάν σε Άσαντ: «Φύγετε από την Ιντλίμπ αλλιώς θα σας διώξω με τη βία»

Τα βάζει με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ερντογάν

Ο Ερντογάν βλέπει σαν εχθρό του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλει να τα κλείσει για να καταπνίξει ένα ενδεχόμενο πραξικόπημα. 

«Ειδικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από αυτή την άποψη έχουν μετατραπεί σε κάδο απορριμμάτων, σε αργόσχολα μέσα», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει ο Σουλτάνος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top