Νεκρός ο Φώτης Ντούλος: Η οικογένεια δωρίζει τα όργανά του

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Δείτε βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση Ντούλος

Ο Φώτης Ντούλος είναι νεκρός. Ο Έλληνας ομογενής, ο οποίος κατηγορούνταν για τον φόνο της συζύγου του, εξέπνευσε τελικά δύο μέρες αφότου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του στο γκαράζ του σπιτιού του. 

Φώτης Ντούλος: Στην εντατική με αδύναμο σφυγμό ο εκατομμυριούχος

Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις.

Το αυτοκίνητο του Φώτη Ντούλο, όπου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του - φωτογραφία: AP Images

«Ο Φώτης Ντούλος δικάστηκε και καταδικάστηκε στο δικαστήριο της κοινής γνώμης. Είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε ότι δεν σκότωσε τη Τζένιφερ», είπε.

Φώτης Ντούλος: Γλίτωσε τη φυλακή με εγγύηση έξι εκατομμυρίων δολαρίων

Σύμφωνα με τους New York Times, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο επαναλάμβανε πως δεν είχε σκοτώσει τη γυναίκα του. Φέρεται μάλιστα να είχε γράψει πως οι δικηγόροι του είχαν αποδείξεις για την αθωότητά του.

Θρίλερ με τον Φώτη Ντούλο-Η πεθερά του τον στέλνει ξανά στο δικαστήριο

Ο Φώτης Ντούλος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για την δολοφονία της γυναίκας του και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. 

Η στιγμή που αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν για τη δολοφονία της συζύγου του - φωτογραφία: AP Images

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου έβλαψε τον εαυτό της για να τον παγιδεύσει;

Αστυνομικοί τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του με αναμμένη τη μηχανή κι ένα λάστιχο να διοχετεύει στην καμπίνα του αυτοκινήτου τα καυσαέρια. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ ασθενή σφυγμό και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Τελικά δεν τα κατάφερε. 

Συνέλαβαν ξανά τον Φώτη Ντούλο: «Την δολοφόνησε και την εξαφάνισε»

Η οικογένειά του έφτασε από την Ελλάδα στο Κονέκτικατ και αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του Έλληνα ομογενή, ώστε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, με κάποιο τρόπο να συνεχίσει να ζει βοηθώντας άλλους ανθρώπους. 

Εξαφάνιση της γυναίκας ελληνοαμερικανού επιχειρηματία – «Δεν τη σκότωσα»

Χθες δικαστής είχε ζητήσει την άμεση σύλληψή του, μόλις θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως οι εξελίξεις ήταν διαφορετικές. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου, Τζένιφερ, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 24 Μαΐου και από τότε θεωρείται νεκρή, χωρίς όμως να έχει βρεθεί το πτώμα της. Αμέσως, ως υπεύθυνος για τον θάνατό της κατηγορήθηκε ο σύζυγός της. 

Λίγα λουλούδια στη μνήμη της Τζένιφερ Ντούλος - φωτογραφία: AP Images

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά και λίγο πριν από την εξαφάνιση της Τζένιφερ, οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μια σκληρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά τους. 

Η Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της το 2017, παίρνοντας μαζί της και τα πέντε παιδιά και καταθέτοντας παράλληλα αίτηση διαζυγίου. Στους αστυνομικούς είχε πει ότι φοβόταν πως θα πάθει κάτι κακό και πως ο πρώην σύζυγό της θα ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό. 

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος  επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού την σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε το πτώμα σε άγνωστο σημείο, που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. 

Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί σε πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους. 

Επί επτά μήνες η αστυνομία αναζητούσε το πτώμα της γυναίκας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο Φώτης Ντούλος κατηγορήθηκε για απαγωγή και δολοφονία. 

Εκείνος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, όμως οι αρχές συνέλαβαν τόσο τον ίδιο, όσο και την τότε σύντροφό του, Μισέλ Τροκόνις τον Ιούνιο του 2019 για παραποίηση ή δημιουργία πλαστών στοιχείων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη αίματος και στοιχεία ότι κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος. 

Την ημέρα της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος μάλιστα, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν άνδρα, ο οποίος έμοιαζε με τον Έλληνα ομογενή, να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να βάζει διάφορες τσάντες σε κάδους σκουπιδιών στην περιοχή του Χάρτφορντ. Μετά από έρευνες ανακαλύφθηκε ότι στις τσάντες αυτές υπήρχαν ρούχα και αντικείμενα με το αίμα της Τζένιφερ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top