Συνέλαβαν ξανά τον Φώτη Ντούλο: «Την δολοφόνησε και την εξαφάνισε»

Η πρώην σύζυγός του έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 24 Μαΐου

Αντιμέτωπος και πάλι με τον νόμο βρέθηκε ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος συνελήφθη για δεύτερη φορά χθες το απόγευμα, κατηγορούμενος για την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του. O 52χρονος Έλληνας επιχειρηματίας, φέρεται να της επιτέθηκε στο γκαράζ, να τη σκότωσε και στη συνέχεια να καθάρισε τη σκηνή του εγκλήματος, εξαφανίζοντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η Jennifer Doulos που είναι η μάνα των πέντε παιδιών του Έλληνα επιχειρηματία, έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 24 Μαΐου. Είχε πάει να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο τους στο Κονέκτικατ και έκτοτε δεν την ξαναείδε κανείς.

Έλληνας επιχειρηματίας στις ΗΠΑ συνελήφθη για την εξαφάνιση της συζύγου του

Η αγνοούμενη Jennifer Dulos

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η αστυνομία αναμένεται να απαγγείλει ποινικές κατηγορίες στον Φώτη Ντούλο για την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του αλλά και για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Το εν διαστάσει ζευγάρι βρισκόταν εν μέσω διαμάχης για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των πέντε παιδιών τους. Στο σπίτι που ζούσε η Dulos μαζί με τα πέντε παιδιά της, οι Αρχές βρήκαν ίχνη αίματος της γυναίκας, τα οποία κάποιος είχε προσπαθήσει επιμελώς να εξαφανίσει.

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως ο 52χρονος επιχειρηματίας και η σύντροφός του, Michelle Troconis, εξαφάνισαν αντικείμενο που περιείχε το αίμα της Τζένιφερ Ντούλου. Είχαν συλληφθεί τον Ιούνιο δήλωσαν «μη ενοχή» και αφέθηκαν ελεύθερη με εγγύηση $500,000 χιλιάδων δολαρίων. Ωστόσο φαίνεται πλέον πως η αστυνομία έχει νέα στοιχεία στα χέρια της για την υπόθεση-θρίλερ.

Ο Φώτης Ντούλος. Φωτογραφία: Αssociated Press

«Της επιτέθηκε στο γκαράζ και εξαφάνισε το πτώμα της»

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η Αστυνομία, ο Φώτης Ντούλος φέρεται να είχε στήσει «καρτέρι» στην Jennifer στο γκαράζ του σπιτιού τους.

Αφού της επιτέθηκε και τη σκότωσε, κατηγορείται πως ξεφορτώθηκε το πτώμα της μέσα σε σακούλες σκουπιδιών. Στο 43 σελίδων ένταλμα σύλληψης της Αστυνομίας, περιγράφεται πώς ο 52χρονος Έλληνας επιχειρηματίας αφού τραυμάτισε θανάσιμα την πρώην σύζυγό του, στη συνέχεια τη μετέφερα με το Toyota ενός υπαλλήλου του στο οποίο είχε και ο ίδιος πρόσβαση. 

Χρησιμοποιώντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας, τηλεφωνικές καταγραφές και ανάλυση DNA, οι Αρχές πιστεύουν ότι κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης της Jennifer Dulos.

H σύντροφος του επιχειρηματία, Michelle Troconis. Φωτογραφία: Αssociated Press

Τι συνέβη 

Λίγο μετά τις 8 το πρωί η Jennifer Dulos επέστρεψε στο σπίτι έχοντας αφήσει προηγουμένως τα παιδιά της στο σχολείο. Το έγκλημα και το καθάρισμα της σκηνής του φόνου φέρεται να έγινε μέσα στις επόμενες δύο ώρες. 

Περίπου στις 10:20 το πρωί της ίδιας ημέρας φαίνεται το αυτοκίνητο της Jennifer να φεύγει από το σπίτι. Πιστεύεται πως το όχημα το οδηγούσε ο Φώτης Ντούλος και μέσα σε αυτό μετέφερε το πτώμα της πρώην συζύγου του, μαζί με έναν αριθμό αντικειμένων τα οποία συνδέονταν με τον φόνο και το μετέπειτα καθάρισμα του χώρου.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας στις αρχές του περασμένου Ιουνίου κατά την διάρκεια ακρόασης στο δικαστήριο, παρακολουθεί με αγωνία τον δικηγόρο του. Φωτογραφία: Αssociated Press

Η σύντροφός του δεν έχει άλλοθι για τον επιχειρηματία

Στο ένταλμα σύλληψης αναφέρεται επίσης πως η Michelle Troconis παραδέχτηκε πως είχε πει ψέματα αρχικά στην αστυνομία και πως δεν μπόρεσε να παρέχει στις Αρχές άλλοθι για το πού βρισκόταν ο Φώτης Ντούλος το πρωινό που εξαφανίστηκε η πρώην σύζυγός του.

Υποστήριξε ακόμα πως ο 52χρονος επιχειρηματίας της είπε ότι είχε χύσει καφέ μέσα στο Toyota και τον καθάριζε, τονίζοντας πως δεν της μύριζε σαν καφές αυτό που είχε χυθεί.

Παράλληλα, ο υπάλληλος στην οποία ανήκε το Toyota στο οποίο είχε πρόσβαση ο Φώτης Ντούλος, ανέφερε στις Αρχές πως ο εργοδότης του, του είχε πει επανειλημμένα να αλλάξει τις θέσεις του αυτοκινήτου και να τις ξεφορτωθεί ώστε «να μην μπορούν να βρεθούν». Ο ίδιος έπραξε όπως του είπε το αφεντικό του αλλά δεν πέταξε τις παλιές θέσεις. Τις κράτησε και τις έδωσε ως αποδεικτικό στοιχείο στην αστυνομία.

Η σύντροφος του Φώτη Ντούλου.Φωτογραφία: Αssociated Press

Έτσι μετά από αναλύσεις βρέθηκε μία ουσία που έμοιαζε με αίμα και περιείχε το DNA της Jennifer Dulos. 

Υπάρχουν ακόμα αναφορές και μαρτυρίες ότι ένας άνδρας και μία γυναίκα που έμοιαζαν στην περιγραφή με τον 52χρονο επιχειρηματία και τη σύντροφό του, φέρονται να πετάνε διάφορα αντικείμενα σε περισσότερες από 30 τοποθεσίες, ανήμερα της εξαφάνισης της Jennifer Dulos. Πρόκειται μεταξύ άλλων για ματωμένα ρούχα και ματωμένα σφουγγάρια.

Ο Φώτης Ντούλος.Φωτογραφία: Αssociated Press

Μέσω του δικηγόρου του, ο Φώτης Ντούλος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως είναι πολύ πιθανό η Jennifer Dulos να «έστησε» την εξαφάνισή της, ώστε να ενοχοποιήσει με αυτόν τον τρόπο τον εν διαστάσει σύζυγό της λόγω της μάχης που ήταν σε εξέλιξη για το διαζύγιό τους και την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους.

«Μακάρι η αστυνομία να ασχολούταν περισσότερο με το να ψάχνει για την Jennifer και λιγότερο με το να προσπαθεί να «χτίσει» την υπόθεση εναντίον του Φώτη» πρόσθεσε ο δικηγόρος του, Norm Pattis. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top