Έλληνας επιχειρηματίας στις ΗΠΑ συνελήφθη για την εξαφάνιση της συζύγου του

Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι της

Dulos

Ο Έλληνας επιχειρηματίας και εν διαστάσει σύζυγος της Jennifer Dulos, Φώτης Ντούλος, συνελήφθη για την υπόθεση εξαφάνισης της συζύγου του και μητέρας των πέντε παιδιών του, η οποία αγνοείται για ένατη ημέρα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η 44χρονη σύντροφός του, Michelle Troconis, αργεντίνικης καταγωγής, κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης, ενώ κρατούνται σε φυλακές του Connecticut. Το εν διαστάσει ζευγάρι βρισκόταν εν μέσω διαμάχης για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών τους. 

H Michelle Troconis και ο Φώτης Ντούλος / AP Images

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η Jennifer Dulos είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι φοβόταν τον σύζυγό της καθώς είχε εκδικητικές τάσεις απένταντι σε άλλους ανθρώπους. 

Το χρονικό της εξαφάνισης 

Τα ίχνη της Jennifer χάθηκαν στις 24 Μαΐου, όταν η άτυχη γυναίκα άφησε τα παιδιά της στο σχολείο στο Connecticut. Φίλοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία καθώς δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της για δέκα ώρες. 

Στο σπίτι που ζούσε η Dulos μαζί με τα πέντε παιδιά της, οι Αρχές βρήκαν ίχνη αίματος της γυναίκας, τα οποία κάποιος είχε προσπαθήσει επιμελώς να εξαφανίσει.

Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι του Έλληνα επιχειρηματία όπου διέμενε ο ίδιος με τη σύντροφό του και την κόρη της.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top