Φώτης Ντούλος: Γλίτωσε τη φυλακή με εγγύηση έξι εκατομμυρίων δολαρίων

Θα εκτίσει την ποινή του κατ΄ οίκον μέχρι να γίνει η δίκη

O Φώτης Ντούλος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του μαζί με την ερωμένη του, είναι εδώ και λίγες ώρες έξω από τη φυλακή με εγγύηση έξι εκατομμυρίων δολαρίων.    

Περισσότεροι από επτά μήνες έχουν περάσει από την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος. Δύο από τους τρεις κύριους υπόπτους της υπόθεσης είναι έξω από τη φυλακή. 

Ντούλος: Συνελήφθη ο εκατομμυριούχος για την εξαφάνιση της συζύγου του

Αμίλητος, αγνοώντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, ο Φώτης Ντούλος βγήκε από το δικαστήριο.

«Είμαστε ανακουφισμένοι, αισιόδοξοι και θέλουμε πολύ να δικαστεί αυτή η υπόθεση. Ο κ. Ντούλος θέλει να καθαρίσει το όνομά του», δήλωσε ο δικηγόρος του Έλληνα ομογενή.

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου έβλαψε τον εαυτό της για να τον παγιδεύσει;

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Εκτός από τον Ντούλος εκτός φυλακής θα βρεθεί και η κατηγορούμενη ερωμένη του, Μισέλ Τροκόνις, καταβάλλοντας ενάμισι εκατομμύριο δολάρια. 

Εξαφάνιση της γυναίκας ελληνοαμερικανού επιχειρηματία – «Δεν τη σκότωσα»

Μέχρι τη δίκη του ο Έλληνας επιχειρηματίας θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ δεν επιτρέπεται η επικοινωνία με τη συγκατηγορούμενή του και θα φορά «βραχιολάκι» εντοπισμού.

Επίσης, ο Ντούλος δε θα έχει επαφή με τα πέντε παιδιά που απέκτησε με την Τζένιφερ, αλλά ούτε και με την πεθερά του, που έχει αναλάβει την επιμέλειά τους. 

Το βίντεο που «καίει» τον σύζυγο της Τζένιφερ

Τον Ντούλο «καίει» ένα βίντεο που τον δείχνει μαζί με την πρώην ερωμένη του να πετούν σε κάδους απορριμμάτων αποδεικτικά στοιχεία. Το πτώμα του θύματος δεν έχει βρεθεί ακόμη. 

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο Φώτης Ντούλος για τη δολοφονία της γυναίκας του

Στη φυλακή παραμένει ο φίλος του Έλληνα επιχειρηματία και δικηγόρος Κέντ Μοχίννις, ο οποίος κατηγορείται ότι έσκαψε έναν τάφο πριν από την εξαφάνιση της  άτυχης Τζένιφερ από το σπίτι της. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top