ΗΠΑ: Συνελήφθη ο Φώτης Ντούλος για τη δολοφονία της γυναίκας του

Στη διάθεση της αστυνομίας βίντεο που τον «καίει»

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος στο Κονέκτικατ, πριν από οκτώ μήνες. Ο εν διαστάσει Έλληνας σύζυγός της, Φώτης Ντούλος, συνελήφθη, κατηγορούμενος για πρώτη φορά ευθέως για την δολοφονία της. Η αστυνομία του Κονέκτικατ συνέλαβε τον Φώτη Ντούλο για ανθρωποκτονία, στο σπίτι του στο Φόρμινγκτον.

Ο Ντούλος «έσπασε» τη σιωπή του: «Πιστεύω ότι η Τζένιφερ είναι ζωντανή»

Ο Έλληνας ομογενής κατηγορείται για φόνο, ανθρωποκτονία σε βαθμό κακουργήματος και απαγωγή, ενώ η εγγύηση που ορίστηκε από το δικαστήριο είναι έξι εκατομμύρια δολάρια.

Παλιότερα, είχε συλληφθεί για παραποίηση στοιχείων. Σήμερα, οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση της Τζένιφερ, η αστυνομία πιστεύει πως την περίμενε στο σπίτι, της επιτέθηκε στο γκαράζ, την έβαλε στο αυτοκίνητό της και καθάρισε τα πάντα. Υπάρχει, μάλιστα, βίντεο που τον δείχνει να πετά σακούλες με ματωμένα ρούχα της.

Αποδείξεις στα χέρια της αστυνομίας

Υπάρχει αποδεικτικό βίντεο το οποίο δείχνει τον Ντούλο και την πρώην φιλενάδα του, Μισέλ Τροκόνις, να πετούν αποδεικτικά στοιχεία.

Βρήκαν σακούλα σκουπιδιών και ο έλεγχος για DNA βγήκε θετικός για τον Φώτη και την Τζένιφερ Ντούλος, αλλά και την Τροκόνις. Μέσα υπήρχαν δεσμά, τα οποία, όπως πιστεύει η αστυνομία, χρησιμοποίησε ο Ντούλος για να ακινητοποιήσει την Τζένιφερ.

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου έβλαψε τον εαυτό της για να τον παγιδεύσει;

Η Τροκόνις συνελήφθη ως συνεργός. Το ίδιο και ο φίλος του Φώτη, δικηγόρος Κέντ Μάουινι, που φημολογείται ότι συνεργάστηκαν για να ξεφορτωθούν τις συζυγούς τους. 

Όπως όλα δείχνουν, κίνητρο της δολοφονίας ήταν τα εκατομμύρια που είχε δανειστεί ο Ντούλος από τη μητέρα της Τζένιφερ, που σήμερα έχει αναλάβει τα πέντε παιδιά τους.

Η οικογένεια της άτυχης Τζένιφερ δηλώνει ανακουφισμένη που απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ το θύμα δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top