Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου έβλαψε τον εαυτό της για να τον παγιδεύσει;

Ο ομογενής Ντούλος κατηγορείται στις ΗΠΑ για τη δολοφονία της συζύγου του

Την ώρα που στις Ηνωμένες πολιτείες ο ομογενής  Φώτης Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, πίσω στην Ελλάδα οι φίλοι του αρνούνται να πιστέψουν στην εμπλοκή του. Ένα ακόμη σενάριο έρχεται να δώσει άλλη διάσταση σε αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση. 

Συνέλαβαν ξανά τον Φώτη Ντούλο: «Την δολοφόνησε και την εξαφάνισε»

Ο συνήγορος του Φώτη Ντούλου, Norm Pattis, παρουσιάζει μια άλλη θεωρία: ότι εκείνη έβλαψε τον εαυτό της, για να παγιδεύσει τον Φώτη.

Μελετάμε ενεργά την υπόθεση αυτοκτονίας-εκδίκησης ως εξήγηση της εξαφάνισης της Τζένιφερ. 

Ο 51χρονος μεσίτης ακινήτων έχει ήδη αφεθεί δύο φορές ελεύθερος με εγγύηση. Είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί υπόθεση δολοφονίας , χωρίς... πτώμα,  όμως οι  αρχές  φέρονται να έχουν συλλέξει νέα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του. Αίμα και DNA της Τζένιφερ από τα καθίσματα ενός μίνι φορτηγού, το οποίο ανήκει στην κτηματομεσιτική εταιρεία του. 

Πίσω στην Ελλάδα, όσοι γνώριζαν από παλιά τον Φώτη μιλούσαν για έναν νεαρό, ο οποίος θα διέπρεπε σε ό,τι κι αν έκανε.

Ο φίλος και συναθλητής του στο θαλάσσιο σκι, Λευτέρης Κουσαθανάς, αδυνατεί να πιστέψει πως ο 51χρονος πλέον επιχειρηματίας μπορεί να είναι δολοφόνος: «Ήταν πάρα πολύ ήσυχος, πάρα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ ευγενικό παιδί. Αθλητής, ήταν ένα υπόδειγμα και στην πορεία και με τα παιδιά του, σαν οικογενειάρχης. Δεν είχε δώσει στοιχεία τέτοια ποτέ, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάτι έγινε...»

Όλο αυτό το διάστημα, ο Φώτης Ντούλος δηλώνει αθώος. Μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει όλη την αλήθεια. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top