Ντούλος: Συνελήφθη ο εκατομμυριούχος για την εξαφάνιση της συζύγου του

Κατηγορείται και η σύντροφός του

Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου Ελληνοαμερικανού εκατομμυριούχου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή για να τη βρουν ενώ έχουν συλλάβει τον εν διαστάσει σύζυγό της και τη φίλη του. 

Εγκληματολόγοι και αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν εξονυχιστικά μια μικρή λίμνη στο Κονέκτικατ. Εκπαιδευμένα σκυλιά μυρίζουν σπίτια, γειτονιές και κάδους απορριμμάτων. Και ο κόσμος προσεύχεται να βρεθεί η σύζυγος Έλληνα ομογενή, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα μέρες.

Στις εικόνες που εξασφάλισε η βρετανική Daily mail, φαίνεται ο εν διαστάσει σύζυγος της ο Έλληνας κατασκευαστής Φώτης Ντούλος, 51 ετών και η σύντροφός του του 44 ετών, με καταγωγή από την Αργεντινή Μισέλ Τροκόνις. Η αστυνομία τους συνέλαβε. «Κατηγορούνται για παραποίηση ή κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης» ανέφεραν στο ΝBC.

ΗΠΑ: ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ "ΜΑΧΑΙΡΙΑ"- ΣΦΟΔΡΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν βγει τα μαχαίρια  για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών. Στα δικαστικά έγγραφα η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος, 50 ετών κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Ελληνοαμερικανό εκατομμυριούχο ότι την απειλούσε πως θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα. 

«Φοβάμαι τον σύζυγό μου, αναφέρει η Τζένιφερ στα δικαστικά έγγραφα. «Ξέρω πως καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου θα τον εξαγριώσω. Ξέρω ότι θα με εκδικηθεί , προσπαθώντας να με βλάψει με κάποιο τρόπο».

Ο ίδιος αρνείται ότι ήταν κίνδυνος για την οικογένειά του. Τα παιδιά τους ηλικίας 8 έως 13 ετών βρίσκονται στη Νέα Υόρκη με τη γιαγιά τους και αστυνομική προστασία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top