Εξαφάνιση της γυναίκας ελληνοαμερικανού επιχειρηματία – «Δεν τη σκότωσα»

Υπόθεση θρίλερ - Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου αγνοείται εδώ και πέντε μήνες

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζυγου του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Φώτη Ντούλου συνεχίζεται. Ο ίδιος σπάει τη σιωπή του και δηλώνει ότι δεν τη σκότωσε.

Η αγνοούμενη, Τζένιφερ Ντούλος

«Είμαι αθώος»

Όλοι αναρωτιούνται «πού είναι η Τζένιφερ Ντουλος;» Η όμορφη εν διαστάσει γυναίκα του ελληνοαμερικανού Φώτη Ντούλου και μητέρα των πέντε παιδιών τους παραμένει εδώ και δυο μήνες εξαφανισμένη. Ο ίδιος, όπως και η σύντροφός του Μισέλ Τροκόνις, κατηγορούνται ότι τη σκότωσαν. Ο Ντούλος αρνείται την κατηγορία σε αποκλειστική του συνέντευξη στο NBC.

Ξέρω τι έχω κάνει και ξέρω τι δεν έχω κάνει. Πρέπει να σταθώ όρθιος και να παλέψω, ελπίζοντας ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί...

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας όπως και η φίλη του βρίσκονται έξω από την φυλακή με εγγύηση 500.000 δολαρίων. Ο δικηγόρος του ζητά την απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες αφού δεν έχει βρεθεί πτώμα.

Ντούλος: Συνελήφθη ο εκατομμυριούχος για την εξαφάνιση της συζύγου του

Έλληνας επιχειρηματίας στις ΗΠΑ συνελήφθη για την εξαφάνιση της συζύγου του

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και η σύντροφός του

Τα στοιχεία που «καίνε» τον Φώτη Ντούλο

Το αίμα της Τζένιφερ Ντούλος, όπως και το DNA του κατηγορουμένου βρέθηκαν στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα υπάρχουν ματωμένα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν μάλλον για να καθαριστεί ο τόπος του εγκλήματος. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της και βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει τις σακούλες σκουπιδιών με το ματωμένο περιεχόμενο σε κάδους απορριμμάτων.

Ο Φώτης Ντούλος

Η Τζένιφερ εμφανίστηκε τελευταία φορά ενώ πήγαινε στο σχολείο τα παιδιά της. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε κοντινή απόσταση. Από τότε παραμένει άφαντη. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας τονίζει πάντως πως:

Ποτέ δεν ήθελα να βγάλω την Τζένιφερ από τη μέση. Στέλνω τις προσευχές μου. Είχα τις διαφορές μου με την Τζέννιφερ,όπως συμβάινει σε πολλούς παντρεμένους.

Η ερωμένη του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία

Ο Ντούλος πρόκειται να εμφανιστεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου στις 2 Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top