Νεογέννητο τριών ωρών κατασπαράχθηκε από σκυλιά μέσα σε νοσοκομείο

Μπήκαν στην αίθουσα του χειρουργείου από ανοιχτό παράθυρο

άγριος σκύλος

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας, όταν αγέλη σκύλων μπήκε στην αίθουσα του χειρουργείου από ανοιχτό παράθυρο και κατασπάραξε ένα νεογέννητο βρέφος, μόλις τριών ωρών. 

Οι συγγενείς του μωρού άκουσαν τα γρυλίσματα των άγριων σκυλιών και έσπευσαν στην αίθουσα του χειρουργείου, όπου βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το νεογέννητο είχε τραύματα σε όλο του το κορμί, ενώ διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή που θα επιβεβαιώσει τα αίτια του θανάτου του.΄

Η οικογένεια του βρέφους υποστηρίζει πως γιατροί και νοσοκόμες άφησαν το μωρό στην αίθουσα του χειρουργείου χωρίς επίβλεψη και με ανοιχτό το παράθυρο. Αρχικά μάλιστα, για να αποσιωπήσουν το γεγονός οι υπεύθυνοι της κλινικής υποστήριξαν ότι το μωρό πέθανε γιατί ήταν πρόωρο. Δε δίστασαν ακόμα και να προσφέρουν χρήματα στους γονείς για να μην τους καταγγείλουν. 

Η αστυνομία έβαλε λουκέτο στο ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια. 

Σύμφωνα με τον Guardian στην Ινδία υπάρχουν περισσότερα από 30 εκατομμύρια αδέσποτα σκυλιά και εκτιμάται ότι τουλάχιστον 20.000 άνθρωποι χάνουν ετησίως τη ζωή τους από λύσσα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top