Επιβάτες χωρίς παντελόνια κατέκλυσαν το μετρό

Γιόρτασαν το “No Pants Subway Ride” σε Λονδίνο, Πράγα, Βερολίνο

Τι κι αν στην Ευρώπη το κρύο είναι τσουχτερό; Χιλιάδες επιβάτες του μετρό σε Λονδίνο, Πράγα, Βερολίνο και Άμστερνταμ φόρεσαν την Κυριακή τα χοντρά μπουφάν τους, τα γάντια τους και τα σκουφιά τους, αλλά άφησαν στα σπίτια τους τα… παντελόνια τους και βγήκαν με τα εσώρουχα. 

No Pants Ride1

Εκατοντάδες επιβάτες συμμετείχαν και φέτος στο No Pants Subway Ride στη Νέα Υόρκη και σε άλλες πόλεις - φωτογραφία: AP Images/Kathy Willens

Ο λόγος; Γιόρτασαν για 17η χρονιά το No Pants Subway Ride κατά τη διάρκεια του οποίου οι επιβάτες ταξιδεύουν με το μετρό χωρίς να φοράνε παντελόνια. 

No Pants Ride2

Οι επιβάτες άφησαν τα παντελόνια τους στο σπίτι και ταξίδεψαν με το μετρό - φωτογραφία: AP Images/Kathy Willens

Η πρώτη βόλτα μόνο με τα… εσώρουχα έγινε το 2002 στη Νέα Υόρκη και από τότε τιμάται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε 60 πόλεις σε όλον τον κόσμο. 

No Pants Ride3

Είναι η 17η χρονιά που οι επιβάτες μπαίνουν στο μετρό χωρίς παντελόνια στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, κ.α - φωτογραφία: AP Images/Kathy Willens

Την Κυριακή στο Λονδίνο το ραντεβού δόθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη στην πλατεία Τραφάλγκαρ με τους ημίγυμνους επιβάτες να έλκουν πάνω τους τα αδιάκριτα βλέμματα και να προκαλούν αμήχανα χαχανητά. 

No Pants Ride4

Παρά το κρύο οι πιστοί του event συμμετείχαν την Κυριακή για μια ακόμα φορά - φωτογραφία: AP Images/Kathy Willens

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στο Βερολίνο, την Πράγα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Άμστερνταμ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top