Απίστευτη υπόθεση: Γέννησε ενώ είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια!

Ψάχνουν τον άγνωστο που κακοποίησε την ασθενή

Μια απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια γυναίκα που βρίσκεται σε κώμα εδώ και 14 χρόνια γέννησε ένα υγιέστατο μωρό και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να εντοπίσουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

«Κανείς δεν είχε πάρει είδηση ότι ήταν έγκυος μέχρι που γέννησε. Βογκούσε και δεν ήξεραν τι της συμβαίνει» λέει συγγενής της κοπέλας. 

Μια συγκλονιστική υπόθεση... σαν κινηματογραφικό θρίλερ. Θυμίζει την ταινία Kill Bill.

Μια γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση επί 14 χρόνια σε νοσοκομείο του Φοίνιξ στην Αριζόνα. Υπέστη εγκεφαλική βλάβη όταν κόντεψε να πνιγεί. Ανίκανη τώρα να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να επικοινωνήσει. 

Κάποιο ασυνείδητο κτήνος την εκμεταλλεύτηκε για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του. Πίστεψε ότι δε θα τον ανακάλυπτε κανείς. Κι όμως. Ένα απρόσμενο παιχνίδι ζωής και η ασθενής έμεινε έγκυος. Σαν από θαύμα γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ

«Υπήρχε μια νοσοκόμα δίπλα της, αυτή την ξεγέννησε. Το μωρό είναι ζωντανό… είναι υγιές»

Μέχρι τη στιγμή του τοκετού, κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Η υπόθεση έφτασε ως τον κυβερνήτη. Διατάχθηκε έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση. Το περιστατικό ξεσήκωσε αντιδράσεις. Εγείρει σοβαρές ανησυχίες για τη φροντίδα των ανήμπορων ασθενών, ενώ οι συγγενείς της κοπέλας ζητούν να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι άνδρες εργαζόμενοι στο νοσοκομείο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top