Ο Άγιος Βασίλης πέθανε:Πανικός σε χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδικού σταθμού

Σωριάστηκε αναίσθητος μπροστά σε έντρομα παιδάκια

Άγιος Βασίλης

Σε θρίλερ μετατράπηκε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή σε παιδικό σταθμό στη Σιβηρία, όταν ο άνδρας που υποδυόταν τον Άγιο Βασίλη έπαθε καρδιακή προσβολή και σωριάστηκε στο πάτωμα. 

Τα παιδάκια χόρευαν μαζί του γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και του απήγγελναν τα ποιήματά τους, όταν ξαφνικά εκείνος κατέρρευσε. 

Αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για μέρος της παράστασης, όμως ένας άλλος άνδρας που ήταν ντυμένος κλόουν κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί και έτρεξε να βοηθήσει τον συνάδελφό του. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον… Άγιο Βασίλη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης Κεμέροβο, περίπου 3.500χλμ. ανατολικά της Μόσχας, όμως ο 67χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή καθ’ οδόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Άγιο Βασίλη δεν ένιωθε καλά πριν την παράσταση και είχε πει στους συναδέλφους του ότι νιώθει πόνους στο στήθος. Δεν ήθελε όμως να απογοητεύσει τα παιδιά και παρόλο που οι εργοδότες του, πρότειναν να πάρει ρεπό, εκείνος πήγε στον παιδικό σταθμό. 

Ο 67χρονος ηθοποιός είχε επιβαρυμένη υγεία, καθώς είχε κάνει μια περίπλοκη εγχείρηση στην καρδιά, αλλά συνέχιζε να εργάζεται κανονικά. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top