Να τον ακολουθεί ανάγκασε την Ελισάβετ ο Τραμπ! - «Χαμός» στα social media

Προχωρούσε μπροστά από τη βασίλισσα o πρόεδρος των ΗΠΑ και όχι μόνο…

«Σμπαράλια» έκανε το πρωτόκολλο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη συνάντησή του με τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Ελισάβετ στο ανάκτορο του Γουίνσδορ, προκαλώντας φρενίτιδα στα social media με τη συμπεριφορά του. 

«Η βασίλισσα Ελίζαμπεθ  δεν θα το διασκέδασε , αλλά το Twitter το διασκέδασε σίγουρα» έγραψαν χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι New York Times.   

O Τραμπ φαίνεται στις φωτογραφίες  και τα τηλεοπτικά πλάνα να περπατά  μπροστά από τη…  βασίλισσα κατά την επιθεώρηση του τιμητικού αγήματος,  προκαλώντας «εγκεφαλικά» στους υπεύθυνους για το πρωτόκολλο.     

«Αυτό είναι ξεκαρδιστικό. Η βασίλισσα μοιάζει σαν  να εκπαιδεύει ένα από τα σκυλιά της, καθώς ο Trump αγωνίζεται να κυριαρχήσει την τέχνη του περπατήματος» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του twitter.

Κάποια στιγμή μάλιστα φαίνεται  η Ελισάβετ να τον κατευθύνει  με το δεξί της χέρι,  με το λευκό γάντι, αλλά ο πρόεδρος των ΗΠΑ περπάτησε μπροστά της και στη συνέχεια σταμάτησε,  «κόβοντας» τη διαδρομή της βασίλισσα και αναγκάζοντάς τη να βρεθεί δίπλα του. 

Το στιγμιότυπο κράτησε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα, αλλά ακόμη και απλοί πολίτες  οπαδοί της μοναρχίας αισθάνθηκαν άβολα από τον τρόπο συμπεριφοράς του Τραμπ.   

Όχι μόνο γιατί δεν είναι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντι σε μονάρχη να  περπατάς  μπροστά του,  αλλά και γιατί η βασίλισσα είναι 92 ετών, 20 χρόνια μεγαλύτερη από τον Τραμπ, έγραψαν επίσης οι New York Times.   

Η βασίλισσα είναι επίσης 92 ετών - ο κ. Trump είναι πρεσβύτερος από 20 χρόνια - και πολλοί δήλωσαν ότι από μόνη της θα πρέπει να δικαιολογούν την εκτίμηση.

Νωρίτερα, ο Τραμπ  και η πρώτη κυρία Μελάνια φάνηκε επίσης να μην ακολουθούν το  μακροχρόνιο πρωτόκολλο, στο οποίο είναι συνηθισμένη μία υπόκλιση.   Ο διευθυντής επικοινωνίας της πρώτης κυρίας δήλωσε ότι η κυρία Tραμπ ενημερώθηκε για το βασιλικό πρωτόκολλο πριν από την επίσκεψη, αλλά δεν ήταν σαφές εάν ο πρόεδρος, ο οποίος αποφεύγει τις ενημερώσεις, έλαβε παρόμοια καθοδήγηση! 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top