Σφοδρή κακοκαιρία σε Ευρώπη και ΗΠΑ – Xιονoπτώσεις και πρωτοφανείς νεροποντές

Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία και ένας στο Βέλγιο

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δύο άνθρωποι έχασαν χάσει τη ζωή τους στην Ισπανία, στη Βρετανία έχει προκληθεί χάος στα αεροδρόμια, ενώ στην Ιταλία η Ρώμη έχει μετατραπεί σε... Βενετία.

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

 

Απίστευτες χιονοπτώσεις αλλά και πρωτοφανείς νεροποντές σαρώνουν την Ιταλία. Πολλές περιοχές έχουν αποκλειστεί από το χιόνι με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν ότι το θερμόμετρο θα βουτήξει στους 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν... Ο κίνδυνος κατολισθήσεων και χιονοστιβάδων, είναι μεγάλος.

Στη Ρώμη οι ουρανοί άνοιξαν στη Ρώμη μετατρέποντάς την σε.. Βενετία ενώ ισχυροί άνεμοι και θεόρατα κύματα σαρώνουν τις ακτές.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ

 

Ο χιονιάς έχει προκαλέσει χάος στις συγκοινωνίες στη Βρετανία ενώ 15.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα. Ουρές χιλιομέτρων στους αυτοκινητοδρόμους εξ'αιτίας του παγετού στην άσφαλτό αλλά και έμφραγμα στα αεροδρόμια του Στάνστεντ του Λούτον και του Λίβερπουλ, όπου έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες επιβάτες.

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 

Η καταιγίδα Μπρούνο προκάλεσε συναγερμό σε 11 επαρχίες της Ισπανίας. Εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έφτασαν τα 120χλμ/ώρα ένας άντρας έπεσε από το μπαλκόνι του και σκοτώθηκε. Ένας άλλος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να κάνει σερφ στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στη Μαγιόρκα, όπου τα κύματα αγγίξαν τα 10 μέτρα ύψος.

ΒΕΛΓΙΟ: ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΓΕΡΑΝΟΥ

 

Ισχυρότατοι άνεμοι ξερίζωσαν γερανό στην παραλιακή πόλη Νιούπορτ με αποτέλεσμα να πέσει σε κατοικίες, προκαλώντας ζημιές  στα επάνω πατώματα αλλά και σε αυτοκίνητα. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.

ΗΠΑ: ΣΙΒΗΡΙΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

 

«Σιβηρία» η Βόρεια Αμερική με 1,5 μέτρο χιόνι και θερμοκρασίες που χτύπησαν μεχρι και 50 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Η εθνοφρουρά επιστρατεύτηκε στην Πενσιλβάνια. Οι μετεωρολόγοι εκφράζουν φόβους ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μπορεί να παραταθούν μέχρι και το επόμενο έτος, με την πιθανότητα να ζήσουν οι κάτοικοι την πιο παγωμένη πρωτοχρονιά στα χρονικά.

ΡΩΣΙΑ:ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ

 

Σοκ έπαθαν οι κάτοικοι στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας όταν είδαν ότι το χιόνι ήταν μπλε. Πιστεύεται ότι το μυστηριώδες χρώμα προκλήθηκε από τοξικά, εξαιτίας της κατεδάφισης ερευνητικού ινστιτούτου στην περιοχή

ΚΙΝΑ: ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΣΑΜΑΡΙΤΗΣ ΕΣΩΣΕ 70ΧΡΟΝΗ

 

Ένας άντρας αψήφησε τα παγωμένα νερά για να σώσει μια 70χρονη που έπεσε στο ποτάμι όταν έσπασε ο πάγος. Την ανέσυρε και την κουβάλησε σώα στην όχθη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top