Φοιτήτρια πήγε να παραστήσει την εξαφανισμένη Μαντλίν και έφαγε «κράξιμο» στα social media

Σε μπελάδες την έβαλε ένα μήνυμα που έγραψε σε chat

Φοιτήτρια πήγε να παραστήσει την εξαφανισμένη Μαντλίν

Μεγάλο μπελά βρήκε στα social media μια φοιτήτρια από το Μάντσεστερ, η Χάριετ Μπρουκς,  η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι η Μαντλίν  Μακ Καν, το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία.

Η Μπρουκς έστειλε ένα μήνυμα σε ομαδικό chat στο οποίο ισχυριζόταν ότι είναι η Μαντλίν Μακ Καν επικαλούμενη ένα σημάδι στην κόρη του ματιού της και  ένα σημάδι στο πόδι, που υπάρχει και στο πόδι της Μαντλίν. Παρέλειψε όμως να γράψει ότι  Μαντλίν θα ήταν σήμερα 14 ετών, ενώ η ίδια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Leeds. «Εντάξει παιδιά.  Συνήθως δεν πιστεύω θεωρίες συνωμοσίας αλλά ειλικρινά πιστεύω πως είμαι η Μαντλίν Μακ Καν» έγραψε μάλιστα στο μήνυμα.

Δυστυχώς πάντως για την ίδια το μήνυμα που έγραψε στο chat διέρρευσε στο διαδίκτυο και έγινε share περισσότερες από 30.000 φορές!

Ακολούθησε καταιγισμός σχολίων εις βάρος της στα social media όπως γράφει η Daily Mail.    «Είσαι η Μαντλίν ή απλά παίζεις με τους ανθρώπους;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης, ενώ μία κοπέλα έγραψε:  « Η γυναίκα συμπεριφέρεται σαν μια απόλυτα ηλίθια που επιζητά την προσοχή, με το να ανακοινώνει πως είναι ένα αγνοούμενο παιδί μικρότερο τουλάχιστον πέντε χρόνια από όσο είναι εκείνη. Όχι, δεν είσαι η Μαντλίν αγάπη μου, ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει τα πράγματα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top