Το δικό τους εστιατόριο απέκτησαν οι γυμνιστές στο Παρίσι!

Σε αυτό το εστιατόριο θα σας… γδύσουν στην κυριολεξία

Σε αυτό το εστιατόριο θα σας γδύσουν στην κυριολεξία. Μιλάμε για το «Νατουρέλ»  όπου οι πελάτες του δεν πληρώνουν ιδιαίτερα πολλά χρήματα αλλά τρώνε όπως τους γέννησε η μάνα τους:  Τσίτσιδοι!

Τα ρούχα και οι υπολογιστές τους παραδίδονται στο βεστιάριο, σε ειδικές θυρίδες που κλειδώνουν. Οι πελάτες κρατούν μόνο τις παντοφλίτσες που έχουν φέρει από το σπίτι. Οι  γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν να φορούν τα ψηλοτάκουνά τους. Το ρεστοράν  άνοιξε -που αλλού- στην πόλη του φωτός και του έρωτα, το Παρίσι.

Όσο για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών; Η διεύθυνση του καταστήματος έχει φροντίσει να καλύπτει τη βιτρίνα του εστιατορίου μια μεγάλη κουρτίνα

Ρούχα φορούν μόνον οι δυο ιδιοκτήτες του εστιατορίου οι οποίοι σερβίρουν κιόλας όπως και οι τρεις εργαζόμενοι στην κουζίνα. Τα πιάτα του είναι περιορισμένα και η τιμή κατ' άτομο κυμαίνεται από 39 έως 49 ευρώ.

Τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του εστιατορίου οι περισσότεροι πελάτες  ήταν άνδρες. Στην ίδια περιοχή, υπάρχει ήδη δημοτική πισίνα, η οποία διατίθεται στους γυμνιστές ενώ το καλοκαίρι που πέρασε άνοιξε και πάρκο για γυμνιστές  στο δάσος της Βενσέν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top