Πεζοναύτες ΓΥΜΝΟΙ στα ΧΙΟΝΙΑ! Εκπαιδεύονται υπό το 0 -ΦΩΤΟ

Οι εικόνες που κυκλοφορούν προκαλούν βλέμματα θαυμασμού

Εκπαίδευση στα χιόνια, σε πολικές θερμοκρασίες, κάνουν πεζοναύτες από τη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό του σκι. 

Οι εικόνες που κυκλοφορούν προκαλούν βλέμματα θαυμασμού, παράλληλα, όμως, με φόβο για πιθανή “απάντηση”  της Βόρειας Κορέας.

Στις χιονισμένες πλαγιές της Πιόνγκτσανγκ, η οποία θα φιλοξενήσει του Χειμερινούς Ολυμπιακούς το 2018, πάνω από 300 πεζοναύτες λαμβάνουν μέρος στην εκπαίδευση, αποτέλεσμα του φόβου για το ενδεχόμενο μιας νέας δοκιμαστικής εκτόξευσης πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα.

 “Αμερικανοί πεζοναύτες μαζί με πεζοναύτες της Νότιας Κορέας, πραγματοποιούν κοινές ασκήσεις, προκειμένου ν' αυξήσουν το επίπεδο επιχειρησιακής συνεργασίας τους, αλλά και του συντονισμού τους, στην περίπτωση που χρειαστεί να πολεμήσουμε μαζί,” τόνισε ο Αμερικανός λοχαγός Μάρκους Κάρλστρον.

Οι ασκήσεις άρχισαν στις 15 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 3 Φεβρουαρίου, σε απόσταση περίπου 180 χιλιομέτρων ανατολικά της Σεούλ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top