Ιατρικό θαύμα: Αφαίρεσαν τεράστιο όγκο από το πρόσωπο 3χρονου κοριτσιού

Δείτε το αποτέλεσμα-Η μικρούλα μπορεί τρώει, μιλά και γελά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Την ευκαιρία να μπορεί να τρώει, να μιλά και να γελά για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έχει ένα 3χρονο κοριτσάκι από την Βραζιλία, το οποίο είχε στο πρόσωπό του έναν όγκο… 2,3 κιλών!

Όπως βλέπετε και στις σοκαριστικές φωτογραφίες, η Melyssa Delgado είχε αναπτύξει στο πρόσωπό της έναν τεράστιο και σπάνιο όγκο, ο οποίος αποκαλείται μύξωμα και είναι πολύ επιθετικός.

Ο όγκος ήταν λες και η μικρή είχε κολλημένο άλλο ένα κεφάλι στο σαγόνι της, με αποτέλεσμα να έχει εκτοπίσει την γλώσσα της σε σημείο που δεν μπορούσε ούτε να φάει αλλά ούτε και να καταπιεί.

Οι χειρουργοί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, είχαν προειδοποιήσει την οικογένεια της πως η μικρή θα πέθαινε, καθώς οποιδήποτε θεραπεία θα ήταν πολύ «βαριά» για το εξασθενημένος ανοσοποιητικό της σύστημα.

Ωστόσο χάρη σε μια καμπάνια που έκαναν οι γονείς της Melyssa μέσω Facebook ζητώντας βοήθεια για την μικρούλα, οι γιατροί του Κρατικού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, αποφάσισαν να παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους.

Η εγχείρηση διήρκεσε συνολικά 8 ώρες, κατά την διάρκεια των οποίων έγινε ολική αφαίρεση του όγκου.

Χωρίς χειρουργική επέμβαση, η Melyssa θα χρειαζόταν σωλήνα σίτισης και ήταν περίπου ένα μήνα μακριά από το να μπλοκαριστεί εντελώς ο αεραγωγός αναπνοής της, επειδή ο όγκος πίεζε την γλώσσα προς το πίσω μέρος του λαιμού της.

Πλέον η Melyssa αναρρώνει και έχει την ευκαιρία να ζει φυσιολογικά ξανά:

«Ο όγκος ζύγιζε πάνω από 2,3 κιλά σε ένα παιδί που πιθανότατα δεν ζύγιζε συνολικά πάνω από 12 κιλά» δήλωσε ο δρ Ghali πρόεδρος του πανεπιστημίου της Λουιζιάνα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top