Σε γυναίκα 57 ετών ανήκει η σορός που βρέθηκε σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star o Βαγγέλης Γκούμας, η γυναίκα είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από την Κυψέλη.

Στην ταυτότητά της οι αρχές κατέληξαν από μια κάρτα που είχε πάνω της και μια φωτογραφία της. Ο θάνατός της εκτιμάται ότι προήλθε από πτώση από ύψος πριν από μιάμιση με δύο μέρες, γεγονόςπου ενισχύεται και από το κάταγμα που έχει στο χέρι της.
Η 57χρονη βρέθηκε φορώντας μπλε αμάνικη μπλούζα, ενώ και η θέση στην οποία εντοπίστηκε και τα τραύματα δείχνουν πτώση από ύψος. Η κατάσταση της σορού δεν επέτρεπε αρχικά την αναγνώριση.

Τα πρώτα ευρήματα αναμένεται να επιβεβαιώσει η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής, η οποία θα προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της.

Εκτιμάται ότι ο θάνατός της οφείλεται σε πτώση από ύψος
Όπως έγινε γνωστό η σορός εντοπίστηκε από πολίτη σε σπηλιά δίπλα στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη που απέκλεισε το σημείο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.