Μουρτζούκου: Η «τοξική» σχέση με τη μητέρα της - «Πάρε μάνα να σου πετύχει»

Μετά από κάθε δολοφονία βρέφους έπαιρνε τηλέφωνο τη μητέρα της

Μουρτζούκου: Φέρεται να έπνιξε τα βρέφη με μαλακό μαξιλάρι / SKAI
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Από χίλια κύματα έχει περάσει η σχέση της Ειρήνης Μουρτζούκου με τη μητέρα της, Πόπη Αναγνωστοπούλου. Η 25χρονη που ομολόγησε τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών, δύο δικών της, την αδελφή της και το μωρό μίας φίλης της, μίλησε λίγο μετά τη σύλληψή της για την προβληματική σχέση που είχε με τη μητέρα της. 

Η ίδια έχει παραδεχθεί πολλές φορές στο παρελθόν πως την ανατροφή της είχαν αναλάβει ως επί το πλείστον οι παππούδες της, με τη μητέρα της να απουσιάζει συχνά από το σπίτι. Ωστόσο, τα συχνά περιστατικά βίας δεν έλειπαν, όπως λέει. Η Ειρήνη κλείστηκε στον εαυτό της. 

Ομολόγησε η Μουρτζούκου τις δολοφονίες των βρεφών και της αδελφής της

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου, η νεαρή είχε ισχυριστεί ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον αδερφό της μητέρας της, περιγράφοντας το περιστατικό. Όμως, λίγο καιρό αργότερα ανακάλεσε, λέγοντας ότι «Δεν το έκανε ο αδερφός της μάνας μου. Δεν μπορώ να πω ποιος ήταν».

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στις αρχές Δεκέμβρη του 2024, η Ειρήνη Μουρτζούκου, μίλησε για τις πληγές που κουβαλούσε από την παιδική της ηλικία, τονίζοντας ότι αν είχε τη στήριξη από τη γιαγιά της ή είχε φύγει από το σπίτι, ίσως η ζωή της να είχε εξελιχθεί τελείως διαφορετικά. 

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με την υπόθεση της Πάτρας

Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω: 

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Πάρε μάνα να σου πετύχει»

Μία σοκαριστική αντιπαράθεση μεταξύ τους εκτυλίχθηκε τον Νοέμβριο του 2024, όταν η Μουρτζούκου έφτασε στο σημείο να βάλει τα κλάματα ακούγοντας τη μητέρα της να λέει ανοιχτά πως πιστεύει ότι είναι υπεύθυνη για τους θανάτους των μωρών. 

«Ναι, πιστεύω ότι η κόρη μου σκότωσε τα παιδιά» είχε πει τότε η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Αμαλιάδα: «Η Ειρήνη προσπάθησε να σκοτώσει το μωρό της 4 φορές»

Μετά από όλα αυτά, η Ειρήνη Μουρτζούκου ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας «πάρε μάνα να σου πετύχει».

Μητέρα Ειρήνης: «Εγώ της είπα από την πρώτη φορά που βγήκε ‘θα το φας το κεφάλι σου’»

Από την πλευρά της, η Πόπη Αναγνωστοπούλου έχει δηλώσει πως υπήρξε σωστή απέναντι στο παιδί της. «Μου είχαν πει ότι πρέπει να την πάω σε παιδοψυχολόγο. Είχαμε πει στο νοσοκομείο του Άργους που είχαμε βρει ψυχολόγο, ψυχίατρο κάτι τέτοιο, ότι είχε πρόβλημα διπλής προσωπικότητας. Αυτό δηλαδή που μας έκανε και στο σπίτι».

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Ευαγγελάτο και το «Live News, η Πόπη χαρακτήρισε την κόρη της ζηλιάρα. Από τα λόγια της, αφέθηκε να εννοηθεί πως για εκείνη, η Ειρήνη ήταν μάλλον ένα μεγάλο πρόβλημα, από πολύ μικρή ηλικία.

«Η Ειρήνη το είχε αυτό. Θέλει να τραβάει την προσοχή πάντα πάνω της. Και ότι αυτή είναι η θεά, η αρχόντισσα, που τα ξέρει όλα και τα κάνει όλα. Εγώ της είπα από την πρώτη φορά που βγήκε ‘θα το φας το κεφάλι σου’. Αλλά δε με άκουσε μάλλον. Δε με άκουγε ποτέ της. Γιατί εάν με άκουγε δε θα ήταν αυτή η Ειρήνη».

«Η παραβατική της συμπεριφορά είναι από τα 8 – 9 χρόνων. 10 – 11 χρόνων είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της», τόνισε. 

Ειρήνη Μουρτζούκου: Μετά από κάθε θάνατο βρέφους τηλεφωνούσε στη μητέρα της 

Παρ' όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους, η Ειρήνη δεν έπαψε ποτέ να θεωρεί τη δικό της άνθρωπο. Προσπαθούσε να χτίσει μια σχέση με τη μητέρα της, αλλά όπως έχει πει, δεν έβρισκε ανταπόκριση. 

Σοκαριστική είναι η πληροφορία ότι μετά από κάθε θάνατο παιδιού, η Ειρήνη Μουρτζούκου τηλεφωνούσε πρώτα στη μητέρα της.

«Ξαφνικά μου εμφανιζόταν και τις δύο φορές γκαστρωμένη όταν είχε περάσει τον πέμπτο και έκτο μήνα για να κάτσει να γεννήσει σε εμένα. Από τα 16-17 σηκώθηκε και έφυγε κιόλας. Ερχόταν όταν είχε πρόβλημα και ανάγκη», έχει δηλώσει η Πόπη Αναγνωστοπούλου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top