Ρόδος: 19χρονος παρέσυρε ζευγάρι τουριστών – Νεκρή η γυναίκα

Υπέστη ακρωτηριασμό

Αιματηρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Φαληράκι της Ρόδου, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της. 

ΙΧ που οδηγούσε ένας 19χρονος παρέσυρε ζευγάρι Γερμανών τουριστών που περπατούσε στον δρόμο. 

Τροχαίο στη Συγγρού: Τραυματίστηκε οδηγός μηχανής

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, καβάλησε το πεζοδρόμιο κι έπεσε πάνω στο ζευγάρι. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα η 74χρονη να υποστεί ακρωτηριασμό στο πόδι και να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο της Ρόδου. Όμως παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στα βαριά τραύματά της. 

Τροχαίο στον Κηφισό: Αναποδογύρισε όχημα - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Ο σύζυγός της τραυματίστηκε ελαφρά. 

Ο νεαρός οδηγός, αλβανικής καταγωγής δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Δεν εντοπίστηκε αλκοόλ ή άλλες ουσίες στον οργανισμό του. 

Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά – Άνοιξε η Εθνική Οδός προς Αθήνα

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, οδήγηση χωρίς άδεια και πρόκληση σωματικής βλάβης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top