Μυστήριο στη Βούλα: H τελευταία φωτογραφία της Κινέζας πριν βρεθεί νεκρή

Αποκλειστικό Star

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας 39χρονης, με καταγωγή από την Κίνα, που είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της. Δυστυχώς το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρή, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, κοντά στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Βούλας.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή και λόγω της παράξενης συμπεριφοράς της, τη φωτογράφισε μπροστά από μια σπηλιά, μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Βούλα: Νεκρή σε σπηλιά βρέθηκε Κινέζα που είχε εξαφανιστεί

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας 39χρονης, με καταγωγή από την Κίνα

Η τελευταία φωτογραφία-ντοκουμέντο με την 39χρονη /  Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία-ντοκουμέντο με την 39χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Βούλα. Την τράβηξε ο κ. Πιέρ Ορφανίδης, ο οποίος ζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Βαλένθια της Ισπανίας. Πρόσφατα βρέθηκε στη χώρα και την Πέμπτη το μεσημέρι, μαζί με τον γιο του, πήγαν για πεζοπορία στην περιοχή του «Κρεμασμένου Λαγού» στη Βούλα. Εκεί, μπροστά σε μια απόμερη σπηλιά, συνάντησαν τυχαία τη γυναίκα από την Κίνα. 

«Η συμπεριφορά της ήταν κάπως παράξενη, ήταν καθισμένη ακίνητη και σιωπηλή και κοιτούσε το εσωτερικό της σπηλιάς. Γύρισε το κεφάλι όταν μας άκουσε και μας είπε στα αγγλικά "hello" και απαντήσαμε κι εμείς. Αυτή ήταν η μοναδική συνομιλία που είχαμε» είπε στο Star o Πιέρ Ορφανίδης.

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας 39χρονης, με καταγωγή από την Κίνα,

Η 39χρονη Κινέζα

Βούλα: Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί και την αναζητούσαν

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή της Βούλας. Χθες Παρασκευή, δηλώθηκε η εξαφάνισή της και προχώρησαν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της. Ο Πιέρ Ορφανίδης είδε τις αναρτήσεις και την αναγνώρισε με αποτέλεσμα να ενημερώσει για όσα είχε δει.

Η σορός της άτυχης 39χρονης βρέθηκε στη σπηλιά, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την είσοδο του δημοτικού κοιμητηρίου της Βούλας.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο, όπου εντοπίστηκε νεκρή η 39χρονη. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.  


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top