Αστυνομικοί καταδίωξαν για 11 χλμ. 34χρονη μεθυσμένη οδηγό στην Αττική Οδό

Νωρίτερα είχε πέσει ξανά σε μπλόκο για αλκοτέστ

Για 11 χιλιόμετρα καταδίωκαν μια γυναίκα οδηγό οι αστυνομικοί, η οποία είχε δεχθεί νωρίτερα κλήση επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό, όμως, δεν τη συγκίνησε καθόλου και έτσι πήρε ξανά το τιμόνι, με τους αστυνομικούς να την καταδιώκουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αττική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όπου η 34χρονη εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένη. 

Αστυνομικοί καταδίωξαν για 11 χλμ. 34χρονη μεθυσμένη οδηγό στην Αττική Οδό

Παρότι οι αστυνομικοί τη σταματησαν, εκείνη έφυγε από το σημείο και ακολούθησε καταδίωξη για 11 χλμ. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και την συνέλαβαν.

Νωρίτερα, το ίδιο βράδυ, της είχε γίνει πάλι αλκοτέστ, όπο είχε «πιαστεί» ξανά μεθυσμένη. Συγγενικό πρόσωπο της πηρε το όχημα, παρόλα αυτά μετά από κάποιες ώρες το ξαναπήρε και έφυγε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top