Σέρρες: «Ένας από εμάς πυροβόλησε για εκφοβισμό, αλλά δεν τον σκοτώσαμε»

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 34χρονου

Δείτε το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στη φυλακή οδηγούνται μετα τις απολογίες τους οι δύο συλληφθέντες για τη φονική συμπλοκή που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ στις Σέρρες και είχε ως αποτέλεσμα ένας 34χρονος πατέρας να χάσει τη ζωή του.  Η δικαστική συντάκτρια του Star Άννα Σταματιάδου έχει νέες πληροφορίες για την υπόθεση.

Σέρρες: «Λυγίζει» στο Star o αδερφός του 34χρονου που δολοφονήθηκε

Πρόκειται για έναν Έλληνα 27 ετών και έναν Αλβανό 29 ετών. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 34χρονου

Σέρρες: Τι ισχυρίστηκαν στις Αρχές οι δύο κατηγορούμενοι

Οι απολογίες τους ήταν πολύωρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κατηγορούμενοι επέμειναν ότι είναι αθώοι.

«Δεχθήκαμε ενα τηλεφώνημα απο τρίτο άτομο. Πήγαμε στο σημείο. Ο ένας από εμάς πυροβόλησε για εκφοβισμό, αλλά δεν έχουμε συμμετοχή στο έγκλημα. Δεν έχουμε σχέση με τον φόνο» ήταν ο βασικός ισχυρισμός τους.

Σέρρες δολοφονία

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν και οι συλληφθέντες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Συγκεκριμένα θα οδηγηθούν στις φυλακές Νιγρήτας.

Σέρρες δολοφονία

Ο 34χρονος που βρήκε τον θάνατο έξω από κλαμπ στις Σέρρες - Ήταν πατέρας δύο παιδιών ενώ η σύζυγός του περιμένει τρίτο παιδί

Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναζητά ακόμη δυο άτομα, άλλον έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top