Χανιά: Νεκρός τουρίστας που είχε πάει για πεζοπορία

Βρέθηκε σε χαράδρα στο φαράγγι της Τρυπητής

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 67χρονος Γερμανός τουρίστας, ο οποίος πήγε για πεζοπορία στα νότια των Λευκών Ορέων στα Χανιά μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρουμέλης. 

Σύμη: Νεκρός εντοπίστηκε ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Σύμφωνα με το Flashnews.gr δυνάμεις διάσωσης της Πυροσβεστικής και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ έψαχναν όλη τη νύχτα τον 67χρονο και τελικά τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα στο φαράγγι της Τρυπητής, κοντά στην παραλία Σεντόνι. 

To σημείο που βρέθηκε νεκρός ο τουρίστας στα Χανιά

To σημείο που βρέθηκε νεκρός ο τουρίστας στα Χανιά

Ο Γερμανός τουρίστας ξεκίνησε την Κυριακή από το ξενοδοχείου, όπου διέμενε με τη σύζυγό του για πεζοπορία και νωρίς το απόγευμα κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί. 

Σάμος: Νεκρός ο Ολλανδός τουρίστας που αγνοούταν επί έξι μέρες

Η σύζυγός του ενημέρωσε την πυροσβεστική και μετά από συνεννόηση ο 67χρονος κάλεσε το 112 για να μπορέσουν οι διασώστες να εντοπίσουν το στίγμα του. 

Όμως ο τουρίστας φαίνεται ότι μετακινήθηκε και δεν έμεινε στο σημείο που είχε δώσει στίγμα το κινητό του, με αποτέλεσμα τα σωστικά συνεργεία να τον αναζητούν όλη τη νύχτα. 

Αμοργός: Άφαντος ο 59χρονος Αμερικανός – Η συγγνώμη της συντρόφου του

Όταν εντοπίστηκε τα ξημερώματα κλήθηκε ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top