Αλεξανδρούπολη: «Τη σκότωσα επειδή θα με έκλεινε σε τρελάδικο»

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 81χρονου συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 81χρονου συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς, την ώρα που τον επισκέφτηκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο άνδρας δολοφόνησε με 12 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγο του την Παρασκευή, ενώ στη συνέχεια προσπαθώντας να αυτοκτονήσει ήπιε χλωρίνη. 

Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά ήπιε χλωρίνη

Αλεξανδρούπολη: Σοκάρουν όσα είπε στους αστυνομικούς ο 81χρονος

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο δωμάτιο του 81χρονου μόλις πήραν το οκ από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, ώστε να μάθουν από τα δικά του χείλη τι ακριβώς συνέβη και πώς οδηγήθηκε στο στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με το evros-news.gr, το πρωί στο σπίτι τους καυγάδισαν και πάλι, για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκέπτονταν στο σπίτι του στην οδό Πλωτινουπόλεως για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του. Ο 81χρονος δολοφόνος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καυγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

Αλεξανδρούπολη: Ακόνισε το μαχαίρι και τη σκότωσε με 12 μαχαιριές

«Ήθελε να με κλείσει στο… τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια», είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top