Η χλιδάτη ζωή του Λύτρα: Τα μετρητά, τα ακίνητα, το σκάφος & τα super cars

Οικονομικός έλεγχος στον δικηγόρο - «Χρωστάει παντού»

Όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τα περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα / Βίντεο Σκάι

Στο «μικροσκόπιο» των οικονομικών αρχών έχει μπει η χλιδάτη ζωή του ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την παραβίαση περιοριστικού όρου, που του επιβλήθηκε λόγω του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη νύχτα στη φυλακή και ο καβγάς με συγκρατούμενο

Ο γνωστός δικηγόρος, σύμφωνα με τον αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα, χρωστούσε πολλά χρήματα, παρόλο που το κοινωνικό προφίλ του έδειχνε το αντίθετο. «Χρωστούσε παντού... Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά μετρητά και αναμένεται να γίνει οικονομικός έλεγχος», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Σκάι.

«Πόλεμος» ανάμεσα στον Λύτρα και τη σύζυγό του - Τι θα συμβεί με το γραφείο

Απόστολος Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

«Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία. Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του. Δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν. Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του», επεσήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Απόστολος Λύτρας: Τα super cars, το σκάφος και τα ακριβά ρολόγια

Ο Απόστολος Λύτρας δεν έδειχνε την αδυναμία του στα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα, γι΄αυτό και διαθέτει τέσσερα super cars. H συνολική αξία των οχημάτων εκτιμάται κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

 

 

Παράλληλα, ο δικηγόρος οδηγούσε συχνά και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Στην κατοχή του, ο Απόστολος Λύτρας έχει και ένα σκάφος, με το οποίο συνήθιζε να κάνει εξορμήσεις με τη σύζυγο και την κόρη του.

Ο Απόστολος Λύτρας στο σκάφος με τη σύζυγο και την κόρη του

Φωτογραφία Instagram

 

 

 

 

 

Ο 52χρονος ποινικολόγος έχει αδυναμία και στα ακριβά ρολόγια, με ένα από αυτά να κοστίζει 10.000 – 20.000 ευρώ, ανάλογα την έκδοση.

Απόστολος Λύτρας: Τα ακίνητα και τα γραφεία της εταιρίας

Ο Απόστολος Λύτρας διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία με σπίτια και γραφεία της δικηγορικής του εταιρίας.

Αρχικά, τα γραφεία της εταιρίας του με έδρα το Κολωνάκι, στην Εμμανουήλ Μπενάκη, το οποίο έχει βγει αρκετές φορές σε πλειστηριασμό.

«Το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε. Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στο «σφυρί» έχει βγει και το ακίνητο στο Χαλάνδρι, η κατάσχεση του οποίου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ. Στην κατοικία αυτή διαμένουν η πρώην σύζυγός του με τις δύο κόρες τους.

Ακόμα, ο ποινικολόγος διαθέτει ένα οικόπεδο 264τμ στο όνομα της συζύγου στον Γέρακα και ένα σπίτι 52 τ.μ. στο Περιστέρι, το οποίο απέκτησε η γυναίκα του το 2021.

«Χρωστούσε στην ΑΑΔΕ πολλά και για να κάνει όλες αυτές τις πατέντες οικονομικά, τα είχε μεταβιβάσει στη σύζυγό του. Τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν να πληρωθούν μισθοί, τα σχολεία των παιδιών, και πολλά έξοδα στην Κύπρο. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι μετρητά, ένα μεγάλο ποσό. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα», ξεκαθάρισε ο κ. Μπαλάσκας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top