Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού

Ποιοι τον επισκέπτηκαν το πρώτο εικοσιτετράωρο κράτησής του

Την άλλη πλευρά των φυλακών Κορυδαλλού θα γνωρίσει ο Απόστολος Λύτρας. Ο γνωστός ποινικολόγος από συνήγορος κατηγορούμενων έγινε... προσωρινά κρατούμενος. Πέντε μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, οδηγήθηκε στο κελί. Είχε προηγηθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του κακοποιητή ποινικολόγου, καθώς η ανακρίτρια έκρινε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του.

Για το θέμα που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου μίλησε στο Star ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.  

Απόστολος Λύτρας: Και δεύτερο ακίνητό του στο «σφυρί»

Το σκεπτικό της απόφασης για προσωρινή κράτηση Λύτρα

Η προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα αποφασίστηκε από τις αρμόδιες αρχές γιατί ο γνωστός ποινικολόγος πριν καλά καλά περάσουν δυο μέρες από την αρχική απόφαση Εισαγγελέα και ανακρίτριας να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εκείνος τους παραβίασε. Ο Απόστολος Λύτρας κρίθηκε ύποπτος φυγής. 

«Πόλεμος» ανάμεσα στον Λύτρα και τη σύζυγό του - Τι θα συμβεί με το γραφείο

Γιώργος Φλωρίδης: «Στήνει στον τοίχο» τον Λύτρα ο υπουργός Δικαιοσύνης 

«Εγώ δεν περίμενα να ακούσω ότι ένας άντρας ορίζεται ως τέτοιος από το αν δέρνει ανηλεώς τη γυναίκα του και στη συνέχεια επειδή πρόκειται να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο προφυλάκισης το παραδέχεται. Εγώ θα έλεγα αυτό που λέμε κι όλοι μας "άντρας αληθινός είναι αυτός που σέβεται τις γυναίκες και τους ανθρώπους του"». 

Υπόθεση Λύτρα: Η αφοπλιστική ατάκα της 37χρονης στην πρώην σύζυγο

Ποιοι πήγαν στο πρώτο επισκεπτήριο 

Οι δυο μεγαλύτερες κόρες του Απόστολου Λύτρα και η πρώην σύζυγός του, είναι δίπλα του. Νωρίς το μεσημέρι η αδελφή του και ένας στενός συνεργάτης του πήγαν στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Του άφησαν προσωπικά του αντικείμενα, έφυγαν κι επέστρεψαν περίπου 30 λεπτά αργότερα.

Στις 15:15 το επισκεπτήριο έχει ξεκινήσει στον Κορυδαλλό και η αδελφή του Απόστολου Λύτρα ήταν ήδη εκεί. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top