Απόστολος Λύτρας: Στο σφυρί η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι

Μένουν εκεί η πρώην σύζυγός του και οι κόρες του

O Απόστολος Λύτρας κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά της 37χρονης στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει στις 26 Ιουνίου η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου μένουν η πρώην σύζυγός του και οι δύο κόρες τους. 

Απόστολος Λύτρας: Στην Ευελπίδων σήμερα – Έρχεται η προφυλάκιση

Ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται ότι έπρεπε να καταβάλει 100.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η ρύθμιση για το συγκεκριμένο ακίνητο, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και λόγω του χρέους που τον βαρύνει, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό του ακινήτου, του οποίου κατέχει την κυριότητα στο 100%.

Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 367.877 ευρώ, ενώ η θέση πάρκινγκ, έχει τιμή εκκίνησης στα 11.132 ευρώ.

Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τον Λύτρα - Τα μηνύματα στη σύζυγό του

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.

Το υπόγειο, έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο όπου αποτελεί την κύρια κατοικία έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ. Όλη η κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.

«Το χτύπημα έγινε από το τέντωμα του χεριού μου» - Η απολογία του Λύτρα

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή «σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top