Τελικός Conference: Η χώρα στα ερυθρόλευκα - Χιλιάδες σε δρόμους & πλατείες

600 οπαδοί έμειναν με το εισιτήριο στο χέρι

H Aθήνα ένα μεγάλο πάρτι για τον τελικό του Conference League / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου «χτυπά» σήμερα στην Αθήνα, καθώς μας χωρίζουν μόνο λίγες ώρες από το μεγάλο τελικό του Europa Conference League. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο Opap Arena, όπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ενάντια στην ιταλική Φιορεντίνα, με σκοπό να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της ομάδας. 

Τελικός Conference: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Εμφανίσεις, κασκόλ, συνθήματα και πρόσωπα γεμάτα αγωνία και ενθουσιασμό κατέκλυσαν όλη την Αθήνα, από το Στάδιο Καραϊσκάκη μέχρι το Μοναστηράκι και το κέντρο της Αθήνας. Η πρωτεύουσα θυμίζει ένα μεγάλο πάρτι.

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα έχουν φτάσει στο OPAP Arena φορώντας τα διακριτικά της ομάδας του και κρατώντας το εισιτήριό τους στο χέρι.

Ολυμπιακός  - Φιορεντίνα

Οπαδοί του Ολυμπιακού στο OPAP Arena

Οπαδοί του Ολυμπιακού κατέφθασαν στο OPAP Arena για τον μεγάλο τελικό του Conference League / Φωτογραφία Eurokinissi (Klodian Lato)

Τελικός Conference League: 600 οπαδοί έμειναν με το εισιτήριο στο χέρι

Με το εισιτήριο στο χέρι έμειναν περίπου 600 φίλαθλοι, που επιχείρησαν να ζήσουν από κοντά τον τελικό, αλλά είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο στις κερκίδες, που είχαν διατεθεί για τους οπαδούς της Φιορεντίνα. 

Πρόκειται είτε για Έλληνες οπαδούς είτε για οπαδούς της Φιορεντίνας που ήθελαν να δουν τον μεγάλο τελικό από κοντά. Η ελληνική αστυνομία με τους υπεύθυνους του γηπέδου κατάφεραν να τους βάλουν σε ασφαλές σημείο. Για τους άλλους η ΟΥΕΦΑ ακύρωσε τα εισιτήρια τους για λόγους ασφαλείας και δε θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα από το γήπεδο.

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Οπαδοί έμεναν εκτός γηπέδου λόγω εισιτηρίου

Οπαδοί έμειναν εκτός γηπέδου λόγω εισιτηρίου / Φωτογραφία Eurokinissi (Klodian Lato)

Τελικός Conference League: Χιλιάδες φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν το ματς από γιγαντοοθόνες σε Πειραιά και Αθήνα

Από νωρίς το μεσημέρι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα, έχουν πιάσει θέση για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό από τις γιγαντο-οθόνες που έχουν στηθεί στην πλατεία Κοραή.

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού θα δουν τον τελικό από γιγαντοοθόνες / Φωτογραφία Eurokinissi (Klodian Lato)

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα οπαδοί βλέπουν ματς από τις γιγαντοοθόνες

Στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού κινείται από πολύ νωρίς το πρωί και ο Πειραιάς. Οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις, ώστε να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσα από γιγαντοοθόνες που στήθηκαν σε τέσσερα σημεία της περιοχής.

Σημαίες, κασκόλ και φανέλες ξεπούλησαν από όλα τα σημεία πώλησης, ενώ τα καταστήματα είχαν κλεισμένα τραπέζαι από τον προηγούμενα μήνα. Φίλαθλοι ήρθαν από κάθε της Ευρώπης για να ζήσουν το όνειρο κατάκτησης του κυπέλλου και να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους στον Πειραιά.

Ο Πειραιάς έχει γεμίσει από οπαδούς του Ολυμπιακού που θα παρακολουθήσουν τον τελικό από γιγαντοοθόνες / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Conference League: Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί θα δουν τον αγώνα

Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν και οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο πρωθυπουργός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει το ματς από το σπίτι του με παρέα και μπάρμπεκιου, ενώ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα σηκώσει την κούπα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα δει τον αγώνα από το γήπεδο και μάλιστα όχι από τη θύρα των VIP, αλλά από θύρα φιλάθλων, όπου θα βρεθεί με την παρέα του. Από το γήπεδο θα παρακολουθήσει το ματς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρότι Παναθηναϊκός. Παρέα του θα είναι ο Γιάννης, ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, λόγω κινητικών προβλημάτων.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top