Θεσπρωτία: Μαθητές έσπασαν τη γνάθο 12χρονου την ώρα του διαλείμματος 

Ο 12χρονος θα μπει στο χειρουργείο μετά τον ξυλοδαρμό

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της βίας των ανηλίκων. Ένα παιδί μόλις 12 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί μετά από ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο, στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ήμερες καθώς και στην Κέρκυρα ένας μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από συμπλοκή. 

Θεσπρωτία: Μαθητές έσπασαν τη γνάθο 12χρονου την ώρα του διαλείμματος 

«Στα καλά καθούμενα μίλαγε το παιδί με έναν άλλο φίλο του, του έχωσαν δυο γροθιές και του έκαναν δυο κατάγματα το παιδί ούτε νερό μπορεί να πιεί ούτε να μιλήσει ούτε να φάει», λέει ο παππούς του 12χρονου μαθητή. 

Έγκλημα Κιλκίς: Προφυλακιστέοι οι δύο ανήλικοι για απόπειρα ληστείας

Ο παππούς του 12χρονου περιγράφει στο STAR την επίθεση που δέχθηκε το παιδί μερα μεσημέρι στο προαύλιο του σχολείου Φιλιατών από μαθητή της τρίτης γυμνασίου.  

Θεσπρωτία: Στο χειρουργείο ο 12χρονος μετά τον ξυλοδαρμό 

Έντρομη η μητέρα παρέλαβε το τραυματισμένο παιδί από το σχολείο και έτσι ξεκίνησε η Οδύσσεια για τον μαθητή. Από το νοσοκομείο Φιλιατών σε διαγνωστικό στην Ηγουμενίτσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και πριν από λίγο εδώ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο. 

Φρίκη με τον ομαδικό βιασμό 14χρονης στο Βέλγιο

Ο πατέρας του θύματος κατέθεσε μήνυση για σωματική βλάβη στο 14χρονο μαθητή ενώ μήνυσε τους γονείς του αλλά και τον διευθυντή του σχολείου για παραμέληση ανηλίκου. Αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα. 


 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top