'Εγκλημα Κιλκίς: «Ο γιος μου δεν είναι φονιάς, ούτε αρνί δεν έχει σφάξει»

Τι λέει η μητέρα του κτηνοτρόφου - Οι κατηγορίες για ασελγείς πράξεις

 Δείτε το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αύριο το πρωϊ Πέμπτης απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας κατά του κτηνοτρόφου στις Μουριές Κιλκίς. Ο 54χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο Γεωργιανό, ισχυρίστηκε πως οι τέσσερις άνδρες είχαν πάει εκεί για να τον ληστέψουν, έχοντας άγριες διαθέσεις.

H κατηγορία για ασελγείς πράξεις

Οπως θα ισχυριστούν οι τρεις κατηγορούμενοι, δεν είχαν πρόθεση να τον ληστέψουν αλλά πήγαν να του ζητήσουν το λόγο για παλαιότερο επεισόδιο που, όπως ισχυρίζονται, αφορά ασελγείς πράξεις κατά ανήλικων μελών της οικογένειάς τους.

Έγκλημα στο Κιλκίς: Η μητέρα του κτηνοτρόφου μιλά στο STAR

«Στα κορίτσια μου έλεγε διάφορα, έχεις εκείνο, έχεις αυτό...Έδινε δωράκια στα παιδάκια μου, τα ξέχασε αυτά. Γι' αυτό το λόγο πήγαν να μιλήσουν, όχι για να τον σκοτώσουν και να τον ληστέψουν», λέει η σύζυγος κατηγορούμενου για απόπειρα ληστείας.

απόπειρα ληστείας κατά του κτηνοτρόφου στις Μουριές Κιλκίς

«Ψέματα οι ισχυρισμοί περί ασελγών πράξεων»

Πήγαν για να ληστέψουν, όπως έκαναν και στο παρελθόν, λέει από την πλευρά της η οικογένεια του κτηνοτρόφου που δηλώνει πως οι ισχυρισμοί περί ασελγών πράξεων είναι ψευδείς.

«Δεν μπορώ να νιώσω το παιδί μου να είναι φονιάς. Το παιδί μου δεν είναι φονιάς...Εδώ ένα αρνί δεν έχει σφάξει στη ζωή του που έχει τόσα πρόβατα» λέει η μητέρα του κατηγορούμενου κτηνοτρόφου.

το πρωϊ Πέμπτης απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας κατά του κτηνοτρόφου στις Μουριές Κιλκίς

«Το παιδί μου δεν είναι φονιάς» λέει η μητέρα του κατηγορούμενου κτηνοτρόφου

Κιλκίς: «Άνοιξε θα σε ξεκοιλιάσουμε» - Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αρχικά φέρεται να προσπάθησε με μια σκάλα να σπάσει την πόρτα, δεν τα κατάφερε κι έτσι πήρε ένα τσεκούρι κι έναν πυροσβεστήρα και συνέχισε να χτυπά την πόρτα.

Τελικά έσπασε το σίδερο και το τζάμι και την ώρα που γύρισε το χερούλι για να μπει μέσα, δέχτηκε τον πυροβολισμό από τον κτηνοτρόφο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top